web analytics

Geen excuusjes meer nu ik deze sport outfit heb, denk ik

Een tijdje terug vroeg ik jullie wat je wilde zien op theBiggerBlog. Een van jullie vroeg naar een passende sport outfit. Eerst begon ik te lachen, want tja dan moet ik ook wel echt gaan sporten. Alsof iemand het kon horen ontving ik een mailing waarin werd gevraagd of ik een sport outfit wilde posten, via Navabi voor het merk Lola Gets. Gezien mijn reactie op dit verzoek snap je wel dat ik mijn kast niet vol heb hangen met sportkleding, dus dit merk was mij onbekend. Ik reageerde op de mail en na wat ge-heen-en-weer met vragen hoorde ik niks.


work outwork out


Waarom koos ik deze outfit? Meetal draag ik een dunne joggingbroek waar ik in sport, maar dat is eigenlijk helemaal niet prettig. M’n benen schuren dan en de stof ‘glijd’ dan niet meer. De andere optie is een strakke broek, maar dat draag ik liever niet met een strakke top. Deze broek is dus de perfecte oplossing; een uitlopende broek die aangesloten zit op de taille en heup. De speciale stiksels op de achterkant geven een slanker optiek en de stof is mooi stevig, dus je ziet er geen putjes doorheen.


work outwork outwork out


Het bovenste deel van de top zit strak en het onderste deel is wijd, aan de onderkant zit een trektouwtje zodat je het ook eventueel kunt laten bloezen. De gekruiste bandjes op de rug zijn van elastiek en voelen zacht aan. In het bovenstukje zit een binnenhemdje waardoor alles ontzettend stevig zit. Lees: er bleef weinig over! Ik hoef in ieder geval niet bang te zijn dat de meiden eruit schieten, want alles zat muurvast. Eigenlijk realiseer je dan pas hoe prettig het zit. Sommige van jullie houden er niet van om met blote armen te lopen, maar mij maakt dat niet uit. Ik vind het zeker niet het mooiste deel van mijn lichaam, maar ik heb ze geaccepteerd. De top is er ook in zwart met grijs! Ik draag deze in 44/46. De broek is een maat 48/50 en zit echt als gegoten.

top Lola Gets c/o Navabi shop hier
broek Lola Gets c/o Navabi
gympen Nike
meer sport items, shop hier

 

 

 

5 Responses

 1. Ilse van Kreanimo

  Ik vind het mooi!
  Zo moeillijk om met een maatje meer sportkleding te vinden trouwens.
  Het leek mij net alsof je met een maatje meer sowieso niet aan sport doet en ze er geen ‘markt’ voor hebben.
  Maar deze zijn echt geslaagd!

  Reply
 2. Patricia Vos

  Het is fijn dat het bij de buik wat lossig is. En verder ziet het er heel leuk uit. Zelfs eene beetje lief.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: