web analytics

sneakertrend

Zelfs ik ben gezwicht, ik ga mee in de sneakertrend

Dat meisje met de rokjes en de hakjes is gezwicht! Ik ga mee in de sneakertrend, want.. het zit toch wel heel lekker! Natuurlijk heb ik sneakers, al jaren en ja die draag ik ook maar het was niet altijd mijn idee van me leuk aankleden. Deze trend is natuurlijk al heel lang gaande, maar op de een of andere manier leek het alsof deze trend -net als vele andere- mij toch voorbij zou gaan. Ik ben niet zo lang, maar 1.70 m en dan voel me toch altijd iets eleganter, iets langer op hakken.

sneakertrend

ben jij al in de Nike outlet geweest?

sneakertrendsneakertrendsneakertrendsneakertrendsneakertrendsneakertrendsneaker trend

Het begon eigenlijk met deze Nike Air’s. Ik kocht deze ruim een half jaar geleden in de Nike outlet in Sloten. Ze zitten heerlijk en de kleurtjes vind ik erg leuk, maar met mijn maat 40-41 vind ik het toch hele schuiten. Iedereen vertelt me dat ze helemaal niet groot ogen, maar from where I stand lijkt dat wel zo. Nu zie ik op deze foto’s ook dat het eigenlijk wel mee valt. Ben jij al in de Nike outlet geweest? Ze hebben ontzettend veel en voor leuke prijzen, dat was eigenlijk mijn insteek. Ik koop eerst een paar voor een leuke prijs en kijk of ik ze draag. Het duurde even, maar ik ben om en kocht nog een paar zwarte onlangs. Wellicht heb je wel gemerkt dat ik altijd moet matchen, dus het duurde even voor de juiste outfit. Dit shirt kocht ik bij de reguliere collectie van H&M en ik draag maat XL. Deze valt erg ruim en ik vond de pailletten zo leuk! Het jasje zag je eerder heel netjes gestyled hier en is van Plus Basics. De spijkerbroek is een jog denim van Primark, waar ik niet veel kom maar de broeken zitten me erg goed, deze raw edge vond ik zo leuk! Ik draag hier maat 20 wat valt als 48. Ik koos voor een sportieve blazer en een shirt met glittertjes, zodat het geheel toch iets meer meisjesachtig werd, anders voel ik me zo lomp. De roze oorbellen zijn van de Action.

blazer Plus Basics
t-shirt H&M
jeans Primark
sneakers Nike
earrings Action

10 Responses

 1. Hanneke

  Wat leuk staat dat setje Josine…. Helemaal niet lomp‼️ En weer een leuk artikel erbij‼️ Live you…

  Reply
 2. Jeanet

  Jij draagt mijn favoriete merk sneakers. Omdat ik op grote voet leef en van Nikes maat 44 moet hebben omdat ze klein uitvallen, neem ik altijd een donkere kleur, dan lijken mijn voeten kleiner vind ik.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dat lijkt me moeilijk shoppen met schoenmaat 44. Deze zijn dames, maar ook ik heb een paar heren Nike’s gekocht (omdat ik saaie zwarte wilde haha, de dames waren allemaal zo druk).

   Reply
 3. Debbie

  Ja, leeeeeeuuuk! Ik heb ze een paar jaar geleden ‘ontdekt’ en ik heb inmiddels al heel wat paartjes verzameld. Mijn Nikes komen ook allemaal uit de outlet. Maar ik heb ook een paar Adidas Flux, aanraders!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja, misschien moet ik toch maar eens gaan variëren in merken hihi

   Reply
 4. Ilse van Kreanimo

  Ik vind dat dus ook, dat sportschoenen precies altijd je voeten groter doen lijken!

  Ik heb maatje 40.
  En ik ben ook klein, dus ik vind hakken ook eleganter.

  Helaas is dat in de (kunst)klas niet altijd even handig, dus toch wel wat platte schoenen in de kast!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: