web analytics

Rood, metal en Slayer en iets met nummer 6

Eerder vertelde ik je al over mijn metalhead van een vriend in een vorige rock-outfit post. Onlangs ben ik met hem meegegaan naar een concert en sindsdien vind ik dat ik legaal metal shirtjes mag dragen, haha! Toen ik dit Slayer t-shirt zag hangen moest ik het gewoon hebben. Natuurlijk vond het Dennis het een schande dat zo’n shirtje gewoon in de winkels hing, te koop voor de nep-fans. Het kon me niks schelen, er zitten glitters op!


slayerslayerslayer


Want ja, een nep-fan ben ik zeker want tenslotte luister ik er alleen naar wanneer ‘het moet’. Ik ken de band, ik ken de muziek -nee ik kan niet alles meezingen- maar ik weet wie ze zijn. Om eerlijk te zijn vond ik het gewoon een heel tof shirt omdat ik weet hoe tof mijn vent deze band vind, een soort van zijn lievelings. Daarnaast wilde ik a) een wit shirt met print en b) ben ik een sucker voor glitters! Wanneer ik een item zie en ik bedenk er ter plekke een hele outfit bij, dan weet ik dat ik goed zit. Het shirtje kocht ik in maat XL wat ik erg wijd vind vallen. Ik moet zeggen, ik heb het shirt al meerdere keren gedragen en ik vind ‘m echt zo leuk! Gecombineerd met een zwart jogger en sneakers, en ook eens met een simpel zwart vestje.


slayerslayerslayer


De rode blazer heb ik al een tijdje en draag ik best vaak, dat had ik eerlijk gezegd nooit verwacht van een knalrode blazer. Zo basic vind ik rood namelijk niet. De jeans is van Elvi en vind ik een prachtige kleur denim, de wassing is wat braaf maar de gaten op de knie maken dat weer goed. De broek valt ruim en heeft enorm veel stretch, hier draag ik maat UK20 wat een Nederlandse 48 is. De taille is erg high waist en sluit daardoor perfect aan bij mijn holle rug. Wel moet ik zeggen dat ik zelf vaker een medium waist draag.

t-shirt H&M +
blazer c/o MS Mode (oud)
jeans c/o Elvi
sandalen Primark (oud)
ketting Ali Expres
tas Stradivarius

8 Responses

 1. Sammie

  Band shirts zijn helemaal in tegenwoordig denk ik, zie ze in veel winkels hangen, vind vooral je knal rode blazer ge-wel-dig! Hele leuke outfit zo.

  Reply
 2. Danielle

  Hahaha glitters en Slayer! Eigenlijk kan dat natuurlijk echt niet 😉 Maar ik moet toegeven dat het wel een tof shirt is en zeker in deze combi! Stoere chick ben je, dus zo’n shirt met rouw randje mag best!

  Reply
 3. marleen

  Hahahha zolang je de muziek kent en tof vind mag dat hoor! Ik vind ze wel tof, die bandshirts. Die blazer vind ik helemaal goed!

  Reply
 4. Nancy Baten

  Tja, t is wel een beetje heiligschennis hoor! Net zoals de Metallica tee s die bij dezelfde winkel liggen…….Maar t staat je wel goed hoor

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: