web analytics

Simpele outfit

Gisteren kreeg ik zoveel complimenten over mijn simpele outfit. Bedankt! Ook jij kan je snel en simpel zo kleden, ik vertel je hoe.

Ondanks dat ik me nog steeds een beetje ziek voelde ben ik toch gaan werken vandaag. Het fijne aan werken in de mode is dat het allemaal niet zo The Devil wears Prada is, als iedereen denkt. Althans, in Nederland niet. Dus ik droeg mijn simpele outfit. Jij kunt dit ook!

Als ik me niet zo lekker voel of totaal geen inspiratie heb, dan heb ik altijd wel een basis outfits die ik graag draag. Waaronder deze set: een simpele zwarte legging die goed past (belangrijk), daarbij een paar stoere camelkleurige leren laarzen. Daarop draag ik een skaterdress (A-lijn jurkje met een hoge taille) en daaroverheen een simpel vestje. Om wat meer kleur aan de set toe te voegen, draag ik er een bonte shawl bij. De camelkleuren in de shawl komen ook weer terug in de laarzen. Deze shawl heeft franjes en veertjes. Als je de shawl met de punt naar voren draagt zoals ik, dan krijg je vanzelf dit effect.

casual outfitWaar koop je deze outfit? Naast simpel is deze namelijk ook helemaal niet duur! De laarzen die ik draag zijn Shabbies, maar passen me net aan. Een goed alternatief zijn deze leuke DuoBoots (en nog in de uitverkoop ook). The legging en jurk zijn van de H&M en zijn momenteel te koop in de winkel, maar niet online. Het zwarte vestje is van Primark, maar elke andere winkel kan ook natuurlijk. Rommelige staart erbij en veel eyeliner om die zieke oogjes te verdoezelen.

Wat is jouw simpele en snelle outfit? Datgene wat je telkens weer uit de kast pakt als je er allemaal even geen zin meer in hebt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: