web analytics

schattige t-shirt van Forever21

Ik koop niet snel een t-shirt met een bloemetjes print, maar op dit schattige t-shirt van Forever21 was ik meteen verliefd. Bekijk hoe ik dit shirt draag. 

Tijdens mijn tripje naar Antwerpen kon ik dan eindelijk shoppen bij de Forever21 winkel, waar ze ook de Plus collectie verkopen. Ik was helemaal gelukkig..! Eindelijk een jonge, trendy winkel vol met betaalbare, stoere kleding. Normaal zou ik nooit kiezen voor een bloemetjes print maar de snit van dit t-shirt vond ik zo leuk. De wijdvallende onderkant is perfect voor mijn brede heupen. De bovenkant zit fitted, maar de onderkant zit wijd genoeg om mijn buik te verdoezelen.

t-shirt van Forever21

combineer het goed

Aangezien het te koud is voor een t-shirtje op het moment, heb ik het gecombineerd met een simpel, lang grijs vest; gekocht bij Primark maat 18. Ik draag de top op een stoere jeans van H&M+ en enkellaarsjes. Onder het shirt draag ik een losvallend singlet met een afgeronde onderkant. Deze vorm staat me goed, want het verhuld mijn brede heupen (nou ja, een beetje dan).

t-shirt van Forever21

de achterkant

De achterkant is zo leuk, de reden waarom ik er helemaal weg van ben. Ik draag het hier met een lang hemd eronder, maar ga je voor meer een preppy look draag er dan een blouse onder met langer achterpand. In de zomer kan dit shirtje ook prima, met een strapless topje eronder of hemdje. Draag dit shirt over een aansluitend jurkje zodat de leuke achterkant goed te zien is.

Heb je geen tijd om te gaan shoppen, of kom je voorlopig niet in Antwerpen? Shop dan gewoon online. Ik draag hier de maat 2X (normaal draag ik een 44-46 in Nederlandse maten voor tops).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: