web analytics

Rood is hot!

Breidt je kast uit met kleur, rood is hot! Volgens de laatste trends in deze rode items. Zie er stralend uit in rood dit komend najaar.

theBiggerBlog informeerde je al eerder over deze gave trend, de Schotse ruit en roodtinten voor komend seizoen. Hoe draag je dit in jouw maat? Lees het allemaal hier. Wat en hoe draag je dit? Zie er stralend uit, in welke maat dan ook.

Rood is hot Romantisch rood

Deze prachtige trui van Mat is zo mooi. Het zachte breisel is comfortabel en valt soepel. De wijfere halslijn maakt de trui heel elegant. De lage V-hals is sexy, maar met een singlet eronder kan dit ook voor alledaags. De crochet applicatie op de voorkant maakt de trui chique, elegant en fasionable. The afgeronde onderkant slankt af en flatteerd de brede heupen. Draag de tui op een gecoate broek met stoere laarzen, net als ik. Of op een spijkerbroek en stoere stappers voor een sportievere look.

KakkieneusRood is hot

Terug van weggeweest is de Schotse ruit. Maar deze ruit draag je anno 2014 niet meer als klassieke rok, maar als stoere broek! Bijvoorbeeld deze prachtige broek van het Duitse merk Stark. Deze broek zit zo ongelooflijk lekker, dat je niet eens door hebt dat je een broek draagt. De broek sluit mooi aan, heeft een zachte, elastieken tailleband waardoor het je figuur flatteerd. Geen bubbels of lelijke putten zijn er te zien. Draag de broek klassiek, met het splitje aan de onderkant. Of rol ‘m een paar keer op voor een stoerder effect.

Shop the look Mat rode trui €79.95 | Stark broek €79.95

Waar heb ik deze leuke items geshopt? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: