web analytics

rokjesdag

Het wordt luidkeels aangekondigd, deze vrijdag is het rokjesdag. Doe jij er aan mee?

Toch iets raars, om op de eerste zonnige dag van het jaar allemaal massaal een rokje aan te trekken. Echt weer iets wat bedacht is door een man! Dat bedoel ik helemaal niet verbitterd, eerder praktisch. Mijn benen zijn in April gewoonweg nog niet zomer-proef. Het zijn twee bleke melkflessen!

Dus dan wordt het de vraag doen we gezellig mee met rokjesdag of doe ik gewoon lekker wat ik zelf wil? Ik neig naar het laatste. Het is op zich ook wel weer leuk, tenslotte zijn we allemaal blij met dit lekkere weer op komst toch?

Ondanks dat ‘de rok’ niet een extreme trend dit jaar is, zijn er toch een paar leuke modellen te vinden. Zo is er natuurlijk de skater rok, het uitlopende, gerende rokje. Of de pencil skirt, de strakke kokerrok die altijd kan. Een nieuwe shape is de wrap, waarbij je eigenlijk een mini rok draagt, maar waar het voorpand dubbel is en geaccentueerd met punten. Een beetje smokkelen kan ook, met een paar wijde culottes kun je de broekrok faken.

rokjesdag

Maar wat ben ik eigenlijk aan het doen? Vooruit plannen wat ik Vrijdag aan doe.. daar krijg ik nu stress van! Ik zie het vrijdagochtend wel. En jij?

Welk rokje trek jij aan? Of ga je express voor de broek?

 

[showad block=17]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: