web analytics

Print legging

Gewaagd maar modisch, de print legging. Draag het op de juiste manier in jouw plus size: dare to wear!

Print leggingMomenteel zijn er veel verschillende geprinte leggings te koop. Je ziet veel de gecoate leggings met een tonale print erop, maar ook veel multi color prints. Op de foto draag ik een legging van Forever21 Plus met een patchwork print. Heb jij al eens gewinkelt bij Forever21 ? Helaas zit er geen winkel in Nederland die ook de Plus afdeling verkoopt. De enige winkel zit in Amsterdam en verkoopt alleen de reguliere collectie. Gelukkig zit er ook een winkel in Antwerpen, waar ze wel de Plus collectie verkopen. Zo fijn om in een winkel te zijn waar ze betaalbare, trendy kleding verkopen en ook nog eens in deze plus maten. Een wonder!

Het materiaal van de legging draagt heel comfortabel. Het is een wat zwaardere katoenen legging met veel stretch. The elastieken tailleband knelt niet en kun je dus prima onder een jurk of tuniek dragen. Combineer de print met uni kleuren. Hou het simpel door er een skater jurkje op te dragen, zoals ik doe van H&M+. Daar op draag ik een oud, nepleren jasje van Promiss. Om wat kleur toe te voegen draag ik een gekleurde muts en shawl, in een lichte tint die terug komt in de legging, dat frist de boel een beetje op. Print legging

Shop jij graag bij Forever21 en wat vind je er van? Ik zou zo graag een Plus afdeling in Nederland willen.. Kom op Forever21, hup!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: