web analytics

Poncho

Met deze prachtige, gebreide poncho van Mat Fashion ben je winterproef. Kom maar op met die kou! Hierin ben ik warm en fashionable, zin in! Mat Fashion is een stoer, jong en trendy merk, met een collectie voor ieder wat wils. Afhankelijk van je style en je maat zul je altijd slagen. theBiggerBlog is dol op hun huidige winter collectie. Onder andere dus de poncho, deze is een echte musthave dit seizoen.


ponchoPoncho


Er zijn zoveel leuke poncho’s te vinden op dit moment, maar dit is toch echt mijn favoriet! Het heeft een makkelijke pasvorm, het is eigenlijk een lange lap, waarvan de zijnaden zijn gestikt zodat het past als een poncho. Je kunt je er makkelijk in bewegen en draagt heerlijk. Het is een lichte brei, dus geen zwaar kledingstuk. De prachtige kleurencombinatie maken deze poncho zo uniek, de verdeling zorgt ervoor dat je er niet pompeus in lijkt. draag er een simpel, zwart t-shirt onder met lange mouwen. De zijkanten zitten ver genoeg dicht zodat je tailleband en buik niet te zien zijn.


ponhcoPoncho


Draag het met een stoere, zwarte, gewassen jeans, zoals ik doe. Deze jeans zijn van Junarose, de huidige collectie. Voor zo’n outfit heb je ook een paar stoere stappers nodig. Hier draag ik een paar platte biker boots van Tommy Hilfiger, van vorig jaar. Een goed alternatief zijn deze van DuoBoots. Hou het sportief, draag dit met platte laarzen. 


ponhco

Ben je ook zo dol op deze poncho, net als ik? Zou jij dit ook zo dragen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: