web analytics

playsuit

Deze print trok mijn aandacht, maar ik was teleurgesteld om te zien dat het een playsuit was. Tot ik het aantrok.

Zoals ik altijd doe, ik winkel overal. Ik storm niet op plus size af, ik ben een cherry picker. Overal waar ik shop, ook al hebben ze mijn maat niet, kijk ik toch even rond. Zo ook in de Hennes & Maurits, reguliere collectie. Mijn oog viel meteen op deze Missoni print, fris, ‘s zomers, helemaal mijn ding. Toen ik het uit het rek pakte zag ik dat het een playsuit was. Oei.

playsuit

Een playsuit is eigenlijk een ander woord voor korte jumpsuit. Speelpakje klinkt toch ietwat anders, dus ik hou het op playsuit. De boven- en onderkant zitten aan elkaar vast. Bij mij ook -gelukkig maar- alleen zijn ze beide anders in maat. Ik was in een positieve bui dus ik probeerde het gewoon, de XL van de reguliere collectie. Het past, perfect. Zo zie je maar, kijk verder dan een maatsymbool!

playsuit

Al een beetje gebruind, de zon hoog aan de hemel en ik loop naar het strand van een prachtig eiland. Het perfecte moment om mijn playsuit uit te proberen. En niet alleen als makkelijke outfit voor op het strand, nee ik heb dit echt de hele dag gedragen. Het zit heerlijk en ik voelde me er goed in. De slippertjes voor op het strand, maar een paar wedges voor de lunch om het net wat netter te maken.

playsuit

een dikke kus van theBiggerBlog – inspirerend voor jouw zomer outfits

playsuit

images: theBiggerBlog 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: