web analytics

De perfecte peep toe schoenen

Eigenlijk moet ik nu toch wel bekennen dat ik een lichte schoenen tic heb! Ondanks de vele schoenen en laarzen ben ik altijd weer op zoek naar iets nieuws. Open schoentjes kun je nooit teveel hebben, zeker zwarte niet want die passen overal bij. Ik heb geen problemen met schoenen vinden ondanks mijn brede voeten, maar de peep toe was zo’n schoen die niet altijd past. Mijn voeten zijn breed en ik heb een hoge wreef dus mijn tenen kwamen nooit tot vooraan de schoen en dan zag je zo’n stom stukje zool. Niet met deze! Eindelijk de juiste peep toe gevonden, kijk maar.


peep toepeep toe peep toe


Doordat de schoenen open zijn heb ik een maat kleiner besteld, namelijk maat 6 (EU maat 39), terwijl ik normaal may 40-41 heb. Door het elastiek op de wreef pas ik er prima in. Het hakje is ook perfect om de hele dag op te lopen. Bij deze schonen hoort natuurlijk een casual chic outfit. Deze trenchcoat gemaakt van een prachtige tencel denim stof heeft zo’n mooie valling. Je zag deze al eerder in mijn filmpje over de MS Mode presentatie. Ik mocht iets uitzoeken en ik koos natuurlijk meteen voor deze jas. Goed nieuws, want de jas is nu in de aanbieding! klik op de link hieronder om te shoppen. Ik draag trouwens een maat 48, de mouwen vallen wel wat krapper dan normaal.


peep toe peep toe peep toe


Onder de jas draag ik een top van MS mode in zwart met zilveren print. Deze hebben ze al een tijdje, en is waarschijnlijk uitverkocht. Er zijn genoeg alternatieven hoor. De top is van tricot maar het voorpand is van chiffon. Ik vind dat wel heel fijn want dan heeft het een soepelere valling en dat verdoezeld zo goed mijn buik. Deze broek heb ik sindskort. Ik moest even snel een zwarte skinny en warempel, deze paste. Eindelijk een broek die strak zit op mijn kuiten en nog voordelig ook, hier draag ik een maat 20 van Primark. De zonnebril is van vorig jaar en shopte ik bij de H&M. De glitter tas maakt het geheel net iets gekleeder, zie je wel pailletjes zijn niet alleen voor kerst.


peep toe peep toe

 

schoenen c/o Yours Clothing
trenchcoat c/o MS mode
top MS Mode
broek Primark
zonnebril H&M

 

One Response

  1. Jeanet

    Helemaal mijn smaak, je ziet er werkelijk top uit.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: