web analytics

outfits juni 2015

Het is alweer juli, wat gaat de tijd snel. Hier zie je een samenvatting van mijn outfits juni 2015, voor wat zomer inspiratie.

In juni ben ik heerlijk een weekje weggeweest, dus gelukkig kon ik veel zomerse outfits laten zien op mooie plekjes.

bikini

De post waar ik het langst over heb getwijfeld is toch wel de bikini outfit. Er was toch wel een drempel waar ik overheen moest. Met mijn blog wil ik dames motiveren en inspireren om te dragen wat ze zelf willen. Ik kies daarom (soms) voor een bikini, maar het laten zien op internet was ook voor mij lastig. Zo zie je maar, iedereen heeft z’n onzekerheden.

outfits juni 2015

bloemenrok

Deze rok droeg ik op twee manieren. De gewaagde manier met een tube top (blote schouders) en de wilde manier, gemixte prints. Welke vond het het leukst van de twee?

outfits juni 2015

short & top 

Mijn favoriete zomer outfit, een short met een losse top erop. Heerlijk! Kan altijd, zit goed en is de trend van de zomer.

outfits juni 2015

jumpsuit

Toen ik deze outfit shopte had ik nooit gedacht dit te dragen en me er echt lekker in te voelen! Eenmaal vond ik het heerlijk zitten en voelde ik me er goed in. Zou jij het dragen?

outfits juni 2015

zwart & neon 

Mijn favoriet jurk tot nu toe, deze zwart net neon gele scuba jurk. Het zit heerlijk, de stof verhult maar is niet te zwaar of te dik en het model is flatterend.

outfits juni 2015

 

Welke outfit was jouw favoriet?

 

theBiggerBlog.com uses affiliates

10 Responses

 1. Renate

  De jumpsuit heb ik zelf ook aangeschaft! Zit super mooi!
  Had het anders niet zo snel uit de rekken gepakt.

  Reply
 2. esmee

  Bloemenrok en jumpsuit vind ik het mooist. Ik wou dat ik dit zelf durfde aan te trekken. Schaam me voor mijn gespierde witte melkflessen

  Reply
  • admin

   Echt Esmee? Nou flink bijbruinen met dit weer. Enne, iedereen begint met witte melkflessen hoor xx

   Reply
  • admin

   Jij bent ook van de jurkjes toch Tineke? Me too! Thanxx

   Reply
 3. Romina

  De jumpsuit en bloemen rok vind ik het leukst!
  Super tof dat jij bikini foto plaatst. Staat je mooi!
  Zelf durf ik geen bikini meer aan.. Vorig jaar had ik maat 42 en nu 46. Heb allemaal striae op m’n buik en voel me er niet meer comfortabel in.

  Liefs. XXX

  Reply
  • admin

   Hi Romina, ik moest ook even een drempel over hoor, in de bikini. Ik moet zeggen, ik heb deze bikini omdat het precies die delen bedekt die ik wil bedekken. Daarnaast draag ik ook tankini’s hoor! xx

   Reply
 4. Melissa

  Ik vind de tweede outfit het mooist! Fleurig met die streepjes op dat bloemenrokje! Leuke bikini ook, staat je goed! Het zwart vind ik het minste! Je staat goed met fleurige patronen!

  Reply
  • admin

   Dank je Melissa. Al draag ik wel heel graag zwart hoor! xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: