web analytics

Op je Paasbest

Kleed je op je Paasbest geheel in de trend van dit voorjaar: geel. Bekijk hier mijn outfit, iets voor jou?

Waar komt dat eigenlijk vandaan? Op je Paasbest? Het betekent letterlijk ‘piekfijn’. De zegswijze verwijst naar het gebruik om met Pasen nieuwe kleren aan te trekken. Een goede reden om te shoppen dus! Tot 4 april krijg je 10€ korting bij een besteding vanaf 50€ bij MS mode.

Op je Paasbest

[showad block=15]

Eerder deze week schreef ik al hoe geel de trend is voor dit seizoen. In allerlei variaties vind je deze kleur, in pasteltinten zoals in de top, maar ook als felle kleur zoals deze blazer.

Op je Paasbest

Het blazertje is kort, wat mijn taille accentueert. Het is altijd goed om je plus punten te benadrukken. Er zit een kleine haak-en-oog sluiting voor op de blazer, maar ik draag deze liever open, minder stijf! De outfit wordt helemaal stoer met deze jeans. Een zachte, stoer gewassen spijkerbroek die overigens heerlijk zit, aanrader!

op je paasbest

Onder de blazer draag ik een t-shirt die aan de voorkant een print heeft en aan de achterkant gewoon van jersey is gemaakt. Dit maakt het shirt comfortabel en wat stoerder. De elastieken onderkant zorgt ervoor dat het mooi bloest, om de buik te verdoezelen.

op je paasbestDeze items zijn verkrijgbaar in maat 40 t/m 52. Klik op de items hieronder om direct naar de webshop te gaan. Zowel in de webshop als in de winkel van MS mode krijg je tot 4 april 10€ korting op je bestelling (vanaf 50 euro).

op je Paasbest op je Paasbest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn jouw plannen met Pasen? Ga je naar de kerk of plan je iets leuks met familie of vrienden? Je weet het: kleed je op je Paasbest!

 

[showad block=17]

images: theBiggerBlog | photos: Raz | items: MS Mode 

2 Responses

    • admin

      Jep! De hele set is van MS mode Kelly (en nu 10 euro korting bij besteding van 50 euro). Shopze ♥ theBiggerBlog – Josine

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: