web analytics

Omslagdoek

Voor die dagen wanneer het niet zo heel koud is, dan draag je je omslagdoek. Hoe draag ik het? Bekijk het hier.

Een leuke outfit van Yours Clothing voor die net-niet-voorjaar dagen. Het is niet koud, dus een dikke jas hoeft niet maar wel iets warms. Op zulke momenten sla je een leuke doek om. Klik op de foto’s om te vergroten. 

Wrap it up

outfit 

Deze gebreide omslagdoek met kleurrijk Azteken dessin geeft je basic outfit in een handomdraai een trendy look. Ik draag de omslagdoek hier met een acid washed zwarte jeans. De broek is een skinny met een hoge taille, heerlijk. De broek zit met goed en draagt lekker. Ik vind het moeilijk een goede broek te vinden die van boven goed én lekker zit, maar ook mooi aansluit om mijn kuiten. De wassing vind ik super gaaf, deze vind ik niet snel in mijn maat. Hier draag ik een maat 22, wat ongeveer maat 50 is volgens hun maatschema. Op de jeans draag ik een zwarte basis top met lange mouwen.

Wrap it up

combinaties

Een omslagdoek is ook heel leuk over een lerenjasje of een spijkerjasje, dan draag je de doek eigenlijk als een soort shawl. Hou je toch meer van een klassiekere look, dan kun je deze ook over een dunne jas of wollen blazer dragen. Het beste kun je een omslagdoek dragen op een broek. Natuurlijk is zo’n doek erg verhullend, dus het verhult ook al je pluspunten. Draag daarom geen wijde kleding onder de doek om te voorkomen dat je er heel pompeus uitziet.

Wrap it up

Sla ‘m om!

 

 

images: thebiggerblog.com | photos: Raz | items: Yours Clothing 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: