web analytics

Welke outfit kiest MS mode styliste Joyce?

Vorige week schreef ik over mijn interview met de stylistes van MS Mode. Welke outfit kiest MS mode styliste Joyce?

Heb je het interview gelezen? Zo niet, lees dat dan hier. Ik stelde een paar leuke vragen aan twee stylistes, oftewel ontwerpsters, van MS mode. Een van mijn laatste vragen was, welke set vind jij zelf nou leuk? Hieronder zie je twee sets gekozen door Joyce. Klik op de tekst in groen onder de foto’s om direct naar de webshop te gaan.

Welke outfit kiest MS mode styliste Joyce?

t-shirt met franjes | bottom lift jeans met destroy

Een leuke set voor elke dag. Lekker casual. De franjes zie je nu overal, ik vind het leuk, maar je moet er wel van houden! Het shirt is verkrijgbaar in twee kleuren, erg leuk voor deze zomer. De jeans zien er erg gaaf uit, zeker met die speciale wassing en die destroy effecten, daar hou ik wel van. Deze ga ik zeker even passen, ik hou je op de hoogte. Alhoewel, bottom lift.. ik ben benieuwd!

Welke outfit kiest MS mode styliste Joyce?

gehaakte top | loose fit broek met print

 

De loose fit broek vind ik geweldig, helaas staan dit soort broeken mij vaak niet. Maar proberen zal ik het wel, want ik vind deze set erg leuk. Zeker gecombineerd met deze gehaakte top en een paar hoge hakken! Met name de print op deze broek vind ik erg mooi. Simpel, strak en stijlvol naar mijn idee.

 

[showad block=17]

theBiggerBlog.com maakt gebruik van affiliates 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: