web analytics

Makkelijk met denim

Heb je ook zo genoten van deze heerlijke zonnige zondag? Tijd voor wat kleur, maar wel makkelijk met denim.

Niet elke dag heb ik zin om me helemaal op te tutten en voor high fashion te gaan, dus daarom deel ik ook deze outfit. Er zijn van die dagen dat je gewoon nergens zin in hebt, dan kies ik voor comfortabel. Deze keer makkelijk, met denim. Uiteraard kan ik niet helemaal zonder fashion, ik combineer het met metallic en oranje, de trendkleuren.

Casual outfit

Iedereen zou een spijkerjasje moeten hebben die goed zit, jong of oud, man, vrouw of kind. Ik vind dit zo’n belangrijk basic item, tijdloos ook. Het denim jasje wat ik aam heb ik van MS mode. Deze kocht ik afgelopen weekend, tijdens de weekend sale, koopje! Wil je ook op de hoogte gehouden worden van leuke aanbiedingen, meld je dan aan voor hun nieuwsbrief want zo wist ik dit.

casual outfit

Een echte casual outfit deze keer, met weinig fashion op de schoenen na. Deze metallic instappers zijn van Primark. Dit seizoen zie je overal schoenen in metallic kleuren, of met metallic accenten. Veelal zie je de sportievere schoenen zoals deze, met een dikke witte zool. Niet ieder z’n smaak wellicht, maar de mijne wel.

Casual outfit

De oversized trui vind ik heerlijk op een luie zondag! Niet iedereen is even fan van dergelijke oversized items, maar ik wel, zo nu en dan. Deze oranje trui is van de reguliere collectie van H&M en valt erg groot. In deze kleur draag ik de grootste maat XL, maar andere kleuren vielen ruimer en droeg ik zelfs een L. Zo zie je maar weer, altijd even rondneuzen bij de reguliere collecties. De H&M+ collectie heeft deze truien ook, maar niet in alle kleuren. Ik draag er expres een spijkerjasje op om wat taille te creëren. De lichtgebreide trui leent zich uitstekend om onder iets te dragen.

images: theBiggerBlog | photos: Raz | items: MS mode, C&A, Primark, H&M 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: