web analytics

Maart outfits

Wat vond je van mijn Maart outfits? Hier een kleine samenvatting, ik ben benieuwd, welke is jouw favoriet?

Op twee verschillende manieren zwart en wit dragen: sportief en netjes. Welke vond jij het leukst, of wat past het beste bij jou? Dit is typisch iets voor mij, ik kan de ene dag heel casual gekleed gaan en de volgende dag me helemaal optutten. Trouwens, ik heb deze outfits al een paar keer gemixt hoor, kan prima. De zwarte broek gecombineerd met de blouse en de stoere gympen eronder. Als je de juiste items shopt heb je er op eens een hele garderobe bij!

theBiggerBlog op

En wat vind je van deze outfits? Kleurrijk, vrolijk, echt iets voor het voorjaar. Vrij sportief, maar niet te. Als het zonnetje schijnt neig ik meer naar kleurrijke kleding, heb jij dat ook? Soms met een boel kleurtjes, soms ingetogen maar fleurig afhankelijk van mij bui.

theBiggerBlog op

Het leuke van deze samenvatting van Maart is dat de meeste items al snel in de uitverkoop zullen zijn! Kijk dus even op de pagina van de outfits, dan kun je doorklikken naar de website. Verschillende merken hanteren verschillende kortingen. Of heb jij ze al gescoord? Hopelijk ben je er net zo enthousiast over als ik. Hieronder staan de linkjes als je alle foto’s wilt bekijken.

miss Y baseball shirt 
secretaresse chic 
vrolijk vest 
de juiste trui en juiste jeans 

Welke outfit was jouw favoriet?

[showad block=7]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: