web analytics

LBD-tje

Heb jij al de perfecte LBD in je kast hangen? De Little Black Dress is echt zo’n item waar je niet zonder kan.

Nu ben ik wel een slecht voorbeeld, want ik ben stiekem verslaafd aan de LBD-tjes. Ik kan er gewoon niet genoeg hebben. Dus ook op dit jurkje was ik meteen verliefd. Ik shopte deze jurk bij MS Mode.

LBD

dress € 29.99

De jersey stof heeft een structuur waardoor het veel verdoezeld maar heerlijk draagt. Ook het wat langere mouwtje vind ik fijn, want ook ik heb dagen dat ik minder dol ben op mijn bovenarmen. De lengte van het jurkje is ook precies goed om het met blote benen te dragen (ik ben 1.70 m). Dit is zo’n jurkje die je kunt dragen op allerlei momenten. Denk nou niet meteen aan een begrafenis omdat de jurk zwart is, al zou het prima staan. Dit is ook een prima jurkje voor een etentje, of een een feestje. Het ligt er helemaal aan hoe je het combineert.

LBD

sandalen Primark

Hier draag ik de jurk op de klassieke manier, simpel met zwarte sandaaltjes. Ik heb de jurk al meerdere keren gedragen, want ik ben er dol op. Zo draag ik deze ook met een dikke panty, gympen en een bikerjasje voor de casual look. Of juist met hoge laarzen, een riempje in de taille en een vestje voor de tuttige look. Je kunt alle kanten op met dit jurkje.

LBD

[showad block=15]

photo credits: Raz | items: MS Mode | theBiggerBlog.com uses affiliates 

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: