web analytics

lammy jas

Deze winter blijf ik warm in deze stoere lammy jas. Deze jas is heelijk voor die zonnige Zondagen zonder regen.

Wanneer het buiten ijskoud is maar een strak blauwe lucht en een warm zonnetje, dat vind ik altijd iets magisch hebben. De koude wind, de kale bomen en grauwe lucht herinneren me er aan dat het winter is. Het is een perfecte dag voor mijn nieuwe lammy jas. Met het zonnetje op mijn gezicht een wandeling in het park.

lammy jas lammy jas lammy jas lammy jas

Deze jas is bonded, ik weet eigenlijk niet de Nederlandse vertaling hiervan. Het houdt in dat de buitenste laag van een suede is, in dit geval nep. De jas is gevoerd maar niet met een voering, maar met een bontje wat tegen de buitenstof is gelijmd als het ware. Dit maakt het een lammy coat. Deze jas is niet echt, dus geen echt bond of leer is er gebruikt. Doordat de stof dus eigenlijk dubbel is, is het een heerlijk warme jas. Het leuke eraan -en typisch voor een lammy jas- dat de voering te zien is door de naden aan de buitenkant. De jas heeft geen sluiting, maar door de volle kraag is dat ook eigenlijk niet nodig. Ik draag de jas met een simpele zwarte col eronder en een skinny fit spijkerbroek met stoere laarsjes.

lammy jas lammy jas lammy jas

Hopelijk volgen er nog veel van deze prachtige dagen. Dit laatste weekend was het echt vreselijk, code geel. Overal wind en storm en vooral heel veel regen, bah!

Lovely lammy, mijn nieuwe tussendoor-jas 

jas c/o Navabi, Mat | col H&M | spijkerbroek Yours Clothing | boots Sacha | muts Primark

[showad block=33]

2 Responses

 1. Esther

  Hoi,

  Ik heb een volle maat 46/48 en veel problemen met m’n bovenarmen, die passen nergens in. Ik kan nooit een goede winterjas vinden… Kun je me helpen?

  Liefs Esther

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Hoi Esther, bedankt voor je reactie. Heel herkenbaar, ik heb ook volle bovenarmen. Ik zal je eventjes een mailtje sturen! x Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: