web analytics

Kringloop shoppen

Ga voor de vintage look: ga eens kringloop shoppen. Heel trendy, maar ook heel origineel als je unieke items vind.

Kringloop shoppenVorige week ging ik naar de IJhallen in Amsterdam, om eens lekker te snuffelen tussen andersmans spullen. De oude fabrieksgebouwen geven het een knusse, sfeer. De marktkraampjes die in rijen staan opgesteld liggen vol met troep, leuke troep! Wat je ook zoekt, je vindt het er allemaal.

Shop tips

Denk niet dat omdat je geen standaard maat hebt, je er niet zult slagen. Hoe pak je dat aan?
1 bekijk wie er wat verkoopt. Als de dame bij de kraam zelf ook vol is, heeft ze wellicht ook haar maat kleding te koop. 
soms staan er speciale grote maten kraampjes, dit staat dan ergens vermeld. Ogen open dus!
3 gewoon even passen! Niet ieder maatlabel is correct. just try it on!

Wat kocht ik?

Zoals altijd was ik niet van plan om veel te shoppen, maar toen ik er eenmaal was kon ik het niet laten. Het begon al vroeg, een leuke hoed. Daarbij horen natuurlijk een paar leuke sierraden. Ook een echte leren handtas voor 2 euro kon ik niet laten liggen. Vintage look, oud en gebruikt maar dus ook origineel. Dit is het eind resultaat:

Kringloop shoppen

Geluk is een groot deel van het vinden van leuke spulletjes. Maar het belangrijkste is dat je je ogen open houdt. Zo vond ik ook deze poncho, met het prijskaartje er zelfs nog aan. Ook deze nam ik mee, voor maar 4 euro:

Kringloop shoppen

Naast leuke mode heb ik ook leuke spulletjes gekocht voor in mijn nieuwe huis (wat ik nog niet heb). Als het eenmaal staat laat ik je de rest zien.

Koop jij wel eens tweedehands? Zoeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: