web analytics

Koningsdag outfit

Gisteren vierden we Koningsdag en wat was het gezellig! Hier laat ik je mijn Koningsdag outfit zien.

Uiteraard is het hele land versierd in oranje en ik normaliter ook. Deze keer gooide ik het eens over een andere boeg, ik ging voor rood, wit en blauw. Natuurlijk wel met een klein detail in oranje!

King's Day

Ik sta hier heerlijk in het zonnetje, maar wat was het koud! Ik weet dat ik niet mag zeuren, want in Haarlem was het de hele dag droog en dus prima weer. Waar heb jij Koningsdag gevierd? De koning zelf was in de stad waar ik jaren woonde en net van verhuisd ben, Dordrecht.

King's Day outfit

Wat trek je aan? Op zo’n dag mag het lekker gek! Ik ben niet zo’n kleurenbom van mezelf maar gisteren ging ik los. Ik droeg een rood bikerjasje van MS mode, daaronder een wit shirt van H&M wat al bijna vintage te noemen is. Het rokje is van de huidige collectie van Primark. Ik pas deze bottoms hier vaak niet, maar dit rokje is juist leuk als je het hoog in de taille draagt. Op deze manier creëer je meer taille (ook meer heup, maar ik vind dat niet zo erg) en daarnaast, zo hoog dragen zorgt dat ik ‘m pas! De dikke panty is 60 denier en is van Ulla Popken, want dat zijn de enige panties die mij heerlijk zitten. Dat kleine riempje is zo leuk! Dat heb ik gekocht bij de laatste Curvy High Tea in Arnhem.

King's day outfit

[showad block=17]

photo credits: Kathelijne | items: Primark, H&M, MS Mode | theBiggerBlog.com uses affiliates 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: