web analytics

Ik shopte deze prachtige kanten bomber en combineerde het met blauw

Oh dit jasje staat al zo lang op mijn verlanglijstje! Ik zou natuurlijk op het strand willen liggen in Augustus maar het weer is daar niet lekker genoeg voor, wel voor shoppen! Het goede nieuws is dat het natuurlijk overal sale is geweest en dan kunnen we op zoek naar de mooiste schatten voor een zacht prijsje. En dat lukte! Ik shopte dit schattige kanten bomber jasje en ik deed deze meteen aan.


bomber
bomber


Zoals jullie weten werkte ik bij DIDI en een van mijn projecten was dit jasje. Toen ik de eerste tekening zag was ik er al meteen verliefd op, ergens afgelopen winter. Het hangt al even in de winkel maar ik heb echt zoveel spullen dus soms kan ik me inhouden. Nu ik niet meer bij DIDI werk en niet elke dag de collectie zie bleef dit jasje in mijn hoofd. Toen ik vorige week ging shoppen in Haarlem zag ik dat het afgeprijsd was had ik gewoon geen enkele smoes meer om deze niet te kopen!


bomberbomber


Eindelijk had ik m’n bomber jasje! Hoe combineer ik dit? Het is voorjaar, maar niet zo warm dus ik combineerde het met een jeans. Het kant is vrouwelijk, klassiek dus ik wilde er iets stoers bij aan voor het contrast. Deze ripped jeans zitten heerlijk. De grijsblauwe top past er perfect bij, het is van een suede tricot gemaakt. Ik vond de top eigenlijk iets te kort, maar bij dit jasje kan dat prima. Het shawltje en de tas shopte ik beide bij de kringloop voor een prikkie.


bomberbomber


Het jasje draag ik in de grootste maat, een XXL. Ik had ook een maat kleiner aan maar die zat te krap op mijn schouders. Ik koop een jasje altijd iets ruimer zodat ik deze ook in het najaar nog aankan met een vestje of blouse met lange mouwen eronder aan kan. De top en jeans zijn van Primark en draag ik in maat 20, wat past als een Nederlandse 46/48. De schoenen kocht vorige winter in de sale en zijn van New Look.

klik hier om de volledige outfit te zien in mijn vlog

bomber jacket DIDI shop hier
jeans & top Primark
scarf & clutch thrift shop
sandals New Look

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: