web analytics

jassen van MS Mode

Het wordt langzamerhand toch weer tijd voor die winterjas. Ik laat je een paar items uit de collectie zien van de jassen van MS Mode.

Een jas moet lekker zitten. En leuk zijn. En de juiste kleur. En de juiste lengte. En comfortabel. Ja een jas is altijd best een uitgave, gelukkig zijn de jassen van MS Mode betaalbaar en helemaal volgens de trend. Ik trok een paar jassen en vertel je hierover.

jassen MS Mode

fashion statement, roze nep bont jas

Een bontjas slankt zelden af. Je draagt dit echt om een statement te maken, een fashion statement. De jas van nepbont is heerlijk zacht. Het is op de foto minder goed te zien, maar het is een heel warme kleur. Voor meer details bekijk hier de jas online.

jassen MS Mode

een gewatteerde jas die niet dik(ker) maakt!

Hetzelfde denk je vaak van een gewatteerde jas, dat deze dikker maakt. Met deze jas vind ik dat helemaal niet. De jas sluit goed aan maar zit niet strak (ook niet op mijn heup, ondanks dat door het lichtval van de paskamers wel zo lijkt). De jas heeft een ceintuurtje aan de binnenkant, waardoor je de jas geheel los (recht) kunt dragen, of zoals ik doe getailleerd. Een goede oplossing. Deze jas is verkrijgbaar in taupe en zwart.

jassen MS Mode

korte, zwarte trench coat

Deze trench coat is helemaal geweldig! De ongevoerde jas is van een mooie, zware kwaliteit gemaakt en door de lichte stretch draagt deze heerlijk. De ideale jas voor alle figuren, tailleert en kan dankzij de riem op verschillende manieren gedragen worden. Een echte basis jas met een mode tintje. Shoppen of meer details, klik dan hier.

jassen MS Mode

nep bont gilet, de trend van dit seizoen

De nepbont gilet zagen we vorige winter al, maar deze is er nog steeds en hier om te blijven. Draag dit gilet over je kleding voor een fashion statement outfit, of over je stoere leren jasje of denim jasje lekker warm. Bekijk de details hier.

De afgelopen week zijn er nog veel meer jassen binnengekomen, van praktisch tot modisch. Bekijk de hele jassen collectie hier.

[showad block=30]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: