web analytics

Japanse sferen

Japan staat al jaren op mijn bucket list, vandaag ben ik in Japanse sferen

Kun je al een bucket list hebben zonder dat je het zelf door hebt? Als kind was er weinig wat ik heel graag wilde in de toekomst, maar een ding was zeker en dat was reizen. Als we dan tijdens het boodschappen langs een reisburo liepen en daar hingen die grote posters en borden met de scherpste vliegticket prijzen, dan droomde ik altijd van Bangkok, Hong Kong en Tokyo. Daar wilde ik heen! Inmiddels ben ik al regelmatig in de eerste twee steden (en landen) geweest, maar Japan helaas nog niet. Hopelijk waan ik me ooit eens in Japanse sferen. Waarom gaat dit over Japan? Omdat de nieuwe collectie van DIDI helemaal draait om dit thema en ik ben er helemaal verliefd op. De kleuren, de vormen, alles! Dit Nederlandse merk is zowat in elke winkelstraat te vinden en gaat in maten XS-XXL, de grootste maat valt als een 46-48 voor de meeste items. Ik werk hier nu ruim een half jaar en natuurlijk shop ik hier regelmatig, het is soms zoeken maar zoals ik altijd zeg: shop je shape, niet je maat.

Japanse sferenJapanse sferenJapanse sferen

Elke dag werk ik met de nieuwe collecties, de ontwikkeling ervan en de uiteindelijke productie dus ik zie altijd wat er aan komt, heel erg leuk! Minder leuk voor mijn portemonnee want soms val ik helemaal voor een outfit! Deze blouse was er zo eentje, de pasvorm is zo mooi. De kraag zit precies goed, de taille zit aangesloten en de ronde onderkant loopt wijd uit. Dit complimenteert echt elk figuur! De mouwen zijn ruim genoeg maar zitten aangesloten en hebben een lange split. Wat vind je van deze look?

Japanse sferen Japanse sferen Japanse sferen

Wat heb ik aan? Het draait allemaal om de blouse. Deze is gemaakt van een lichte viscose stof, dus het zweet niet. De print is licht transparant, maar je ziet er weinig doorheen daarom draag ik er een dun hemdje onder. Hier draag ik de grootste maat, een XXL wat past als een 46-48 maar op de heupen ruimer doordat het uitloopt. De blouse is er ook in twee andere kleurstellingen (licht grijs of een zwart/wit bloemenprint). Klik op de link hieronder om deze alle drie te zien en te shoppen. Dit nepleren zwarte jasje had ik vorig jaar al maar is gelukkig nog steeds te vinden, hieronder vind je een alternatief. De zwarte denim jeans is van MS Mode van vorig jaar en de bruine laarsjes shopte ik in de sale bij New Look tijdens mijn tripje naar Antwerpen.

Wat vind je van mijn look? Pretty different

jasje MS Mode (alternatief hier)
blouse DIDI
jeans MS Mode
laarsjes New Look

japanse sferen

[showad block=9]

 

 

2 Responses

  1. Jeanet

    Printjes hebben niet mijn voorkeur maar deze blouse vind ik wel erg mooi. Een fijne lengte, ja helemaal mooi!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: