web analytics

Griekse kleuren

Geheel in style van de Griekse kleuren in blauw met wit

Een van de mooiste kleurencombinaties vind ik blauw met wit, vooral in de zomer. Het kan zo mooi en fris zijn. Tijdens mijn vakantie naar het Griekse eiland Santorini droeg ik dan ook deze kleuren, die perfect passen bij alle witte huisjes met blauwe daken. Ondanks dat het een stuk minder warm was dan gepland, was het nog steeds heerlijk weer.

griekse kleurengriekse kleuren

Vlak voor mijn vertrek vroeg Bonprix of ik enkele items wilde uitzoeken, perfect voor mijn vakantie. Gelukkig kwam het op tijd binnen en had ik nieuwe spulletjes in mijn koffer. Wat een geluk! Een van de items die ik koos was deze lange, geprinte blouse. Scroll naar beneden voor alle details en een directe link.

griekse kleurengriekse kleurwn

Laatst vroeg iemand me wat ik draag tijdens die warme zomerse dagen. Ik ga altijd voor iets lichts. Deze blouse is gemaakt van polyester, maar omdat deze mouwloos is en ik er een katoenen hemd onder draag kan ik dat prima hebben op een warme dag. De blouse is maat 48 maar is verkrijgbaar vanaf maat 38 tot en met maat 56, echt size diversity dus! Eronder draag ik een basis hemdje die ik in mijn denim shorts heb gestopt voor optisch langere benen. Helaas kon ik hier geen hakken aan met al die stenen en rotsen en de blouse is vrij lang. Dus zo creëer ik stiekem meer lengte. Optisch bedrog!griekse kleurengriekse kleuren

Wat vind je van mijn tas, is het geen prachtig exemplaar? Om eerlijk te zijn was ik deze een beetje vergeten, erg hé? Ik shopte deze vorig jaar bij Karl Lagerfeld en vind het echt een zomer tas dus deze lag netjes in de duffeltas in mijn kast. Het is van wit leer met felblauwe accenten.

blouse c/o Bonprix
top H&M basics
shorts oud
slipper Havaiianas
tas Karl Lagerfeld

4 Responses

 1. Vanessa

  Ik draag eigenlijk nooit jeans shortjes omdat ze mijn bovenbenen accentueren, maar deze lange blouse is daarvoor ideaal!

  Reply
 2. Evi

  Mooie outfit, mooie tas, mooie omgeving! En ook je haar vind ik supermooi!

  Reply
 3. hanneke

  Prachtig die conbinatie met blauw en wit…Staat je geweldig!!! Mooie foto’s, compliment voor de fotograaf!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: