web analytics

gebroken wit

Een zonnige middag vraagt om een romantische outfit. Deze outfit in gebroken wit heeft een beetje kant en een beetje marine style. Perfect voor mijn lunch date.

Ik ging gezellig lunchen met mijn nichtje, een echte fashionista, dus dan wil ik er natuurlijk ook goed uitzien! Het was erg warm plotseling, dus ik wilde iets luchtigs aan maar ook gekleed voor een lunch buiten de deur. Geheel ondoordacht kwam ik op deze outfit, kant gecombineerd met een allover print, iets wat ik niet snel zou doen. Kant vind ik snel ordinair of tuttig worden, dus het combineren is niet altijd makkelijk. Hoe draag jij het liefste kant?

off white

Dus, wat heb ik aan? Ik moet eerlijk bekennen dat ik al een aantal verschillende shirts aan heb gehad met zo’n leuke anker-print. Elke keer greep ik mis, was het shirt me te klein of te groot -ook dat komt wel eens voor- dus ik zocht even door. Stomverbaasd maar blij verrast toen ik dit shirtje vond voor een zeer klein prijsje, niet eens afgeprijsd. Waar? Zeeman! De shirts gaan tot maat 48 en ik draag hier maat 46. Het rokje is van H&M+ collectie, van vorig seizoen. Deze shopte ik bij Els van XL FashionFile die ook haar spulletjes verkocht op de Shop My Closet XL. Zo zie je maar, tweedehands shoppen kan heel leuk zijn.

off white

off white

t-shirt Zeeman | rok H&M+ (old) | schoenen Van Haren | signature eyeliner Hema

images: theBiggerBlog.com | theBiggerBlog.com uses affiliates

One Response

  1. ilona

    Wat een leuke outfit! Vooral je shirt vind ik super, ik ga straks maar eens kijken bij zeeman!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: