web analytics

Mooi rood is niet lelijk, toch? Ik koos eens voor iets anders, even wennen

Vorige maand werd ik gevraagd door MS mode om styling advies te geven op de Huishousbeurs, oh wat was dat gezellig! Daar scoorde ik deze rode blazer, eigenlijk geheel per ongeluk. We moesten ons vroeg melden zodat alles voorbereid was op de drukte die we verwachtte. Ik had al een jeans aan van MS Mode, maar wilde er ook iets leuks op dragen. Omdat ik nog niet genoeg had (grapje) neusde ik even rond. Eén van de meiden daar raadde me de rode blazer aan. Rood? dacht ik nog, maar ik paste het jasje eventjes.


de rode blazerde rode blazerde rode blazer


Goh, dat zit verbazingwekkend lekker, vaak zit een blazer me niet goed omdat ik flinke bovenarmen heb, maar deze zit als gegoten. Sindsdien heb ik het jasje al zo vaak aangehad! Eerder postte ik al deze outfit op instagram en door alle leuke reacties heb ik besloten er ook blog foto’s van te maken. Mijn eerste reactie op rood? was dat ik had verwacht dat ik het snel zat zou zijn, of moeilijk te combineren vond maar dat viel reuze mee. Op de beurs droeg ik deze blazer eerst op een spijkerbroek met zwart topje eronder, de tweede dag van de beurs droeg ik het op een rokje.


de rode blazerde rode blazerde rode blazer


Het liefst draag ik het jasje op deze set, met een zwarte flare jeans van een eerder seizoen samen met een gestreepte top van de reguliere collectie van H&M, maat XL. Door de mouwtjes op te rollen wordt het jasje iets stoerder, maar met een lange mouw kan ik het ook prima naar een nettere gelegenheid aan op een pantalon. Hier draag ik de rode blazer met zwart en wit, maar het kan ook prima met donkerblauw, denim of wit. Dus, wat heb ik aan?

blazer MS Mode
jeans MS Mode
shirt H&M
ketting DIDI
lipstick Hema

7 Responses

 1. Hanneke

  Hoi josine‼️ Dat rood staat super gaaf….‼️ Weer een leuk blog…

  Reply
 2. Debbie

  Staat je mooi dat rood! Ik heb dat jasje ook gepast, maar ze hadden mijn maat niet. Heb net geprobeerd om online te bestellen (had nog een kortingscode), maar die pakt niet op de site.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Hi! De kortingscode doet het niet online, je bedoelt van 5 euro korting?
   De blazer is een weekenddeal dus misschien vandaar? Ik zou ‘m bestellen en dan kun je morgen altijd de klantenservice nog vragen (geen idee of de korting dan nog geldt, weekenddeal, denk het niet) xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: