web analytics

de kleur koraal

Als je kijkt naar mijn zomerse garderobe kom je vaak de kleur koraal tegen. Deze keer droeg ik een geprinte short in deze kleur. Wat vind je er van?

Om eerlijk te zijn, ik ben dol op de kleur koraal. In de zomer draag het vaak deze kleur, te zien aan mijn kledingkast. Geen idee waarom, maar ik grijp vaak naar deze kleur, ben er dol op! Toch is het soms wat lastiger te combineren, dus deze geprinte shorts combineerde ik met wit en denim.

geprinte shorts

geprinte shorts

Ja, ik weet dat deze geprinte shorts wellicht mijn heupen accentueren. En ja, dit is het breedste deel van mijn lichaam, maar soms heb ik geen zin om maar continue alles te verdoezelen. Soms draag ik gewoon waar ik zin in heb! Deze shorts kocht ik bij Oopz, het is van de collectie van vorig jaar. Maar dit is een leuk alternatief als je van kleurrijke prints houd.

de kleur koraal

de kleur koraal

Eigenlijk heb ik deze shorts ruim een maat te groot gekocht, maar nu het echt warm is ben ik daar heel blij mee. De short draagt licht, ruim en comfortabel. De geprinte shorts zijn van Junarose en ik draag hier een maat 52, het gilet is van MS mode in maat 46 en de viscose top van H&M reguliere collectie, maat XL.

shorts Junarose | top H&M | gilet MS Mode
sandalen Tommy Hilfiger | ketting Primark

wat is jouw favoriete zomerse kleur?

[showad block=1]

One Response

  1. Miss Mags

    Hier ook een koraal fan 😉 En ja ook onbewust eigenlijk, maar word er gewoon vrolijk van.
    Hele leuke short !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: