web analytics

culottes

Ben jij al op de hoogte van de laatste fashion trends? Culottes, de trend voor dit voorjaar. Wat vind jij hiervan?

Ben je al op de hoogte van de laatste trends voor dit seizoen? Een van de hotste items van dit moment is de culottes broek. Dit is een wijdvallende broek met een 7/8ste lengte of zelfs korter. De pijpen vallen zo wijd dat het eigenlijk op een rok lijkt; oftewel -zet je schrap- de broekrok! Een leuke style voor het voorjaar, maar het kan nu ook al met pantykousen.

Ik heb deze set samengesteld online bij Otto. Je kent deze webshop vast wel. Voor dames hebben ze zelfs een speciale afdeling voor grotere maten. De items die ik hier geselecteerd heb zijn verkrijgbaar tot maat 50.

trend: culottes

De culottes is prachtig voor lange vrouwen. Het kan zo sexy staan, bij een goed gestylde outfit. Ik wil zo’n broek ook wel eens proberen, eens zien hoe dat staat op een normale lengte dame met maat 48? Ik denk dat dit echt zo’n model is waar iedereen van in shock is. Is dit mode? Ja het is zeer trendy, maar alleen als je het op de juiste manier draagt. Het is ook zeker niet voor iedereen weggelegd hoor.

wat vind je van deze set? en zou jij het dragen? #DareToWear

 

 

images: otto.nl 

2 Responses

 1. Judith

  Mooie combi… bijna dan… Die Culottes vind ik dus écht niks… Naar mijn mening is dat weer zo’n ‘als het niet gek is, kan het niet hip zijn’ trend. Deze combi met een zwarte capri lijkt me wél leuk… En zou ik best willen dragen…

  Reply
  • admin

   Ja Judith, ik begin langzaam te wennen aan deze broek maar heb het nog niet gepast! Ik hou wel van echte fashion, maar het moet wel staan. Ik ben benieuwd.. ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: