web analytics

Charmant op het strand

Hier lees je tips hoe je charmant op het strand kunt verschijnen. Voor mij is dat elke keer weer een uitdaging!

Helemaal warm, bezweet, knalrood en ook nog eens alles willen bedekken. Zo ga ik naar het strand, nou dan voel je je al niet heel charmant. Door er voor te zorgen dat al het andere wel goed zit hoop ik met die knalrode zweetkop weg te komen. Lees hier mijn trucs.

beachmake up

Mijn make up en ik zijn onafscheidelijk, maar op het strand is dat toch lastig. Ik ben niet echt een zonaanbidder, maar als ik er voor ga dan heb ik het snel warm en zweet ik zoals de meeste mensen. In gezicht vol make up is dan niet prettig. Toch wil ik wel leuk voor de dag komen. Hoe ik dat doe? Ik verf regelmatig mijn wenkbrauwen. De zon licht ze op en door ze te verven heb ik een minder expressie-loze blik. Daarnaast gebruik ik een waterproof mascara, maar je kunt natuurlijk ook je wimpers verven.

 

kleine outfits

Er zijn altijd van die kledingstukken die je nooit zult dragen in jouw maat -welke maat je dan ook hebt- maar vergeet niet dat de regels op het strand anders zijn. Vaak als je dan toch al de bikini of badpak hebt getrotseerd, ga je nog wel een stapje verder. Een korte short is dan een goed idee. Dit trek je snel aan over je badkleding om wat te gaan eten of terug te lopen naar de auto. Het is misschien niet iets wat je thuis naar de supermarkt draagt, maar op het strand kan het prima. Het verdoezeld je billen en heupen, maar toch zie je er beach-sexy uit.

beach beach beach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sarong

beach Zoals ik al aangaf in mijn 5 zomer trucs, een sarong moet je altijd bij je hebben. Ik heb een paar omslagdoeken gekocht, die matchen bij mijn badkleding en er zit er altijd eentje in mijn tas ‘s zomers. Je draagt het als een shawls, rokje of jurkje over je badkleding als je je snel even wilt bedekken. Je kunt deze zelfs gebruiken als handdoek, dat scheelt weer gewicht in de die mega strandtas.

sandaaltjes

Hoe die beach babes het doen, begrijp ik nog steeds niet, charmant over dat strand hobbelen. Mij lukt het niet, integendeel zelfs. Nou vind ik dat ook precies het nadeel aan het strand, zand! Maar daar heb ik geen truc voor. Dus zorg voor de juiste schoeisel. Koop leuke slippers of sandalen die bij je outfit passen. Als je van top tot teen er leuk uitziet, dan voel je je ook lekkerdere. Dat on-charmante loopje kan er dan nog wel bij.

Ga jij genieten van het strand deze zomer?

 

 

2 Responses

 1. Mirjam

  Hi Josine,
  Bij toeval kwam ik op je blog over de sarong. Leuk geschreven! Ik ben Mirjam van Gelder, eigenaar van de online winkel Butik Batik. Ik verkoop mode- en woonaccessoires met batik in de hoofdrol. Ook sarongs, en ook de XL sarong. In mijn nieuwsbrief van dit weekend besteed ik aandacht aan XL, extra large ofwel extra leuk! Ik verwijs hierin ook naar jouw blog en jouw ‘pr’ over deze sarong. Misschien dat het voor jou ook extra lezers (…ook XL eigenlijk…;-)) oplevert. Ik maak in ieder geval dankbaar gebruik van jouw enthousiaste kijk op deze superhandige accessoire! Fijne dag en zonnige groet! Mirjam

  Reply
  • Josine Wille

   Hi Mirjam, wat leuk! Selamat datang disini (als dat überhaupt klopt haha).. Ik heb even je site bekeken, wat leuk dat je een XL versie hebt! Zo fijn!! Liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: