web analytics

Camel & zwart

Een mooie kleurencombinatie is camel & zwart. theBiggerBlog laat het je zien!

De bruine kleur camel is helemaal de trend deze winter, je ziet het vooral veel in breisels. Een is een prachtige kleur, maar kan soms ook een beetje oudbollig staan. Combineer het dus goed, met zwart.

Camel & zwartbreisels

Een oversized trui is altijd comfortabel en casual maar kan je ook wat pompeus maken. Als je zo’n trui draagt, zorg dan dat je je pluspunten accentueert.

leer 

Deze kleur camel is een geweldige kleur in leer. Deze leren laarzen zijn heel zacht en komen tot onder mijn kieen. De leren handtas is een tweedehands tas, waar ik superblij mee ben! Het past goed bij de outfit, de suede en leer combinatie maken de tas extra stoer.

Camel & zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pluspunten

Vanwege de grote trui draag ik een korte broek, oftewel shorts met een panty. Hiermee benadruk ik mijn benen, die door het slanke silhouet de trui balanceren. Mijn haar in de krullen, om het vrouwelijk te houden, met de stoere mannen pet op. Deze ruit is stoer en past echt goed bij deze camel look.

waar shop je dit?

De korte broek is een chino van de H&M+ zomercollectie. De trui is van de reguliere collectie van H&M die erg wijd valt. Ik draag hier een XL. De panty is van Ulla Popken en de laarzen zijn… oud! De tas is van een rommelmarkt, maar niet van een specifiek merk.

Camel & zwart

Zou jij dit ook zo combineren? De een wel, de ander niet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: