web analytics

By Cleo

Het zonnetje hoog aan de hemel, een zacht briesje, zand tussen je tenen.. zin in de zomer! Met deze sierraden van By Cleo kom je helemaal in de stemming.

Ken jij de webshop By Cleo al? Echt een aanrader. Elleke houdt van anders dan anders en dat vind je ook terug in de artikelen van By Cleo. Ik vond deze webshop via Twitter en was meteen fan. Ze verkoopt producten van over de hele wereld en zo ook Fair Trade producten. Naast sierraden verkoopt ze ook tassen shawls, alles kleurrijk. Klik op de foto om te vergroten.

by cleo

Met de juiste sierraden creëer je de juiste sfeer. Ik heb zin in de zomer en kies dus vrolijke kleuren, met deze set ben je klaar voor de zomer. De kleurrijke clutch heeft drie vakjes en een rits over de hele lengte. Met het handige lusje kun je de tas om je pols dragen. De oorbellen zijn natuurlijk helemaal dé trend. Deze licht turkooizen kleur vind ik echt geweldig! Doordat ze mat zijn lijken ze niet op parels, lekker stoer dus. Helemaal af met de ketting, een antiek gouden kleur met vlinder in turkooizen tinten. Ik sluit me dan ook helemaal bij het motto van By Cleo:

“Het is belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn en zich daar ook naar kan kleden”

Wil jij kans maken op deze leuke set? Lees hier hoe je mee kunt doen en wellicht win jij! Like de Facebookpagina van theBiggerBlog-nl en deel dit bericht. Over twee weken wordt de winnaar bekend!

by cleo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: