web analytics

Bohemian sferen

Helemaal in Bohemian sferen. Wijde pijpen, bloemen in mijn haar en een zonnetje op het gezicht.

Bloemen in mijn haar, een kanten vest, plateau zolen en een spijkerbroek met wijde pijpen. Helemaal in trend van de jaren 1970’s, ik hou er van. Misschien niet een alledaagse outfit, maar zeker een gave look. Eerder liet ik je al een outfit zijn met deze jeans.

Bohemian sferen

Bohemian sferen

kant & franjes

We gaan terug naar de jaren ’70 deze zomer dus vind je allerlei accenten uit die tijd terug in de kleding en accessories. Zo vind je veel met kant maar ook veel met franjes. Hier draag ik een kanten, ofwel gehaakt vest van MS Mode. De sluiting zit precies zo dat het mijn taille accentueert, dat heb ik nodig. Als je meer van een top houd, dan hebben ze deze ook. In mijn haar een lint met bloemetjes om helemaal in de Bohemian sferen te blijven.

Bohemian sferen

Bohemian sferen

wijde pijpen

Ik moest even twee keer in de spiegel kijken voordat ik overtuigd was van deze jeans. Als het op broeken aankomt ben ik nogal huiverig en dus extra precies, het moet goed zitten maar ook lekker. Deze jeans zit perfect bij me, niet strak in de taille, aansluitend op de heupen en bovenbenen en loopt pas uit vanaf de knie. Hierdoor lijk ik langer en optisch slanker. Uiteraard kan ik deze alleen aan met plateau schoenen, anders is de broek te lang. Deze schoenen heb ik gekocht bij Primark en passen prima om mijn brede voeten.

Bohemian sferen

Bohemian sferen

[showad block=17]

foto's: Raz | items: MS mode & Primark | theBiggerBlog.com gebruikt affiliates 

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: