web analytics

deze blouse trek ik niet meer uit!

Eindelijk heb ik een blouse gevonden die goed zit. Deze blouse trek ik niet meer uit! Klinkt raar, maar ik heb altijd zoveel problemen met een goede blouse vinden.

Zoals je wellicht al gezien hebt, is mijn figuur nou niet bepaald in verhouding. Sommige kledingstukken staan me beter dan de andere, maar sommige zijn zo moeilijk te vinden! Zoals bijvoorbeeld een simpele blouse, drama! Ik vind ze zo leuk, maar het is altijd lastig om iets goed passend te vinden. Daarom vandaag een post over mijn huidige lieveling blouse van Yours Clothing.

A blouse that fits

plus size pasvorm

Als het op blouses aankomt ben ik zo blij met alle opkomende plus size merken, oftewel grote maten mode. Uiteraard zijn er al een boel merken die ook in grote maten produceren, maar ze houden niet allemaal even goed rekening met de plus figuren. Simpelweg een kledingstuk iets groter maken werkt niet helaas. Daarom ben ik zo blij met deze blouse. Door de naad boven de buste zit de blouse netjes aangesloten boven. Onder de naad zitten plooitjes waardoor de buste genoeg ruimte krijgt. De onderkant loopt uit waardoor mijn brede heupen er ook gewoon in passen. Geweldig!

a blouse that fits

mouwloos

Een van de redenen dat deze blouse zo goed zit, is omdat deze mouwloos is. Ik verstop mijn dikke bovenarmen ook het liefst, maar toch heeft dit voordelen. Ik zet ze op een rijtje:
♥ geen pasvorm problemen op de mouwen. Ik heb dikke bovenarmen die niet altijd in de normale blouses passen, of daardoor teveel trekken aan de voorkant.
♥ je kunt het hele jaar door deze blouse dragen, afhankelijk van kleur en print
♥ je draagt het makkelijk onder een vest of blazer, of je draagt het met een lange mouw eronder
♥ veel blouses zijn synthetisch tegenwoordig. Ondanks dat de polyester een stuk verbeterd is tegenwoordig, kan het nog steeds erg warm zijn. Dus met open mouwen lucht het lekker door, een stuk frisser dus

a blouse that fits

Deze blouse is transparant dus ik draag er een katoenen hemdje onder in donkerblauw. Katoen voelt een stuk fijner op je lichaam. De blouse heb ik tot bovenaan dichtgeknoopt en een paar leuke goudkleurige kettingen erbij. Ik draag er een donkerblauw vestje onder en een comfortabele, ongevoerde blazer. De boyfriend jeans zit lekker en de hoge wedges om de hele dag op te lopen. Heerlijk shoppen.

Heb jij ook zo’n item waar je altijd problemen mee hebt? Vertel!

 

 

images & details: theBiggerBlog 

One Response

  1. Brigitte

    Looking good Josine, nice blouse for several occasions 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: