web analytics

Luxe ontbijten in de zon met een bloemetjes blazer

Deze blazer kan ik dag en nacht dragen, ik ben er dol op! Ik begon met een vakantie outfit. De zon is op en ik ook. Opstaan hier op het prachtige Mallorca is heerlijk, zeker met zo’n uitzicht. Maar wat draag ik naar het ontbijt? Natuurlijk heb ik gepakt voor een zomerse dag, maar het is nog een beetje koud. Deze blazer is de oplossing.

Floral print blazer

Ik draag niet snel bonte prints, maar als ik een print leuk vind, dan ben ik er helemaal weg van. Zo ook met deze blazer van New Look Inspire. Toen ik dit printje zag hangen in de winkel in Londen duimde ik dat het een blazertje was, en ja hoor! Ik kocht het meteen en kon niet wachten om het te dragen. Door de zwarte basis van de print kun  je ‘m eigenlijk altijd aan en makkelijk combineren. Het jasje is ongevoerd en van crêpe, het draagt dus heerlijk licht en los. De driekwart mouw geeft het jasje net wat meer pit. Het jasje is overigens ook heel leuk op een (spijker)broek.

floral print blazer

Floral print blazer

Floral print blazer

Wat draag ik er onder? Een skater jurkje, een uitlopend zwart jurkje van stretchstof. Daarbij een wielrenbroekje met van katoen. Ik vind het niet erg dat je het broekje ziet, met dat kanten randje. Beide zijn van H&M, reguliere collectie. Het wielrenbroekje draag ik in een maat L en gaat tot maat XL, ook te krijgen in roomwit.

Floral print blazer

3 Responses

 1. Renate

  Heb je een link van die h&m kanten wielrennersbroekjes?
  Kan hem niet zo snel vinden

  Reply
  • admin

   Hi Renate, nee die zijn niet online te koop helaas, alleen in de winkels.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: