web analytics

Bloemen en strepen

Door bloemen en strepen te mixen krijg je een combinatie die je normaal niet zo snel zou maken, maar prima kan. Ik laat het je zien.

bloemenprint 

Deze leuke jurk is van Yours Clothing en lijkt wel bijna vintage. De romantische bloemen en pasteltinten maken dit zo’n leuke print. Doordat de print een zwarte basis heeft kun je het makkelijk combineren en kun je de jurk meerdere seizoenen dragen. Aangezien het nog lang geen voorjaar is draag ik de jurk met een dikke panty, hoge laarzen en een blouse eronder. Al kan ik niet wachten op het voorjaar, dan kan deze jurk ook prima met open schoentjes en blote armen.

Preppy meets vintage

combinaties

Veel curvy dames willen geen mouwloze kledingstukken, maar ik ben er dol op! Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn dikke bovenarmen absoluut niet mooi, maar ik heb ze geaccepteerd. Zeker nu na de winter wanneer mijn armen nog spierwit zijn, is het even slikken. Maar daar is het nu nog te koud voor, dus heb ik gekozen om een blouse onder de jurk te dragen. Door de blouse helemaal tot bovenaan dicht te knopen krijgt het een bekakte look, leuk! Je kunt er ook een t-shirt met lange mouwen onder dragen, of een vestje erover heen.

Preppy meets vintage

skater jurk 

Oh wat ben ik dol op dit model, de skater dress is echt mijn jurk! Ik draag deze zo graag dat ik bijna geen andere jurken meer koop. Waarom? Dit model past goed bij mijn figuur. Ik heb zeer brede heupen, maar wel een taille. Dus door mijn pluspunten te accentueren is het fijn om een jurk te dragen die van boven goed aansluit en vanaf de taille pas uitloopt. Uiteraard slankt het mijn heupen niet af, maar dat doen maar weinig kledingstukken. Door de naad in taille zit het bovenste gedeelte dus aansluitend, onder de naad loopt de rok wijder uit. Ter hoogte van de naad zit een riempje, die bij jurk hoort. De jurk komt boven de knie en laat dus je benen goed zien, iets wat ik ook graag draag.

Preppy meets vintage

photos made by: Raz | items: Yours Clothing UK 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: