web analytics

In deze zomerse outfit draag ik bloemen en een beetje bloot

Creatief omgaan met wat je hebt is op vakantie essentieel, want het liefst neem ik wel twee koffers mee! Dat is geen optie, alhoewel ik stiekem wel altijd een heleboel extra in de koffer van Dennis stop, sttt.. Toch moet ik creatief omgaan met de ruimte die ik heb. Zo combineerde ik deze rok eerder met een streep maar nu wilde ik iets anders. Iets zomerser, en dat mag best een beetje bloot toch?


bloemen en een beetje blootbloemen en een beetje bloot


Party time! Maar niet zonder de juiste outfit natuurlijk, dus wat doe ik aan? In de vorige outfit droeg ik deze rok al met een gestreepte off shoulder top. Deze keer wat meer bloot met deze strapless top, ook wel tube top genoemd. De top die ik draag heb ik al een tijdje, maar blijft leuk. Het valt iets langer waardoor ik het soms ook over mijn bikini draag. Een strapless top in het knalroze met de gebloemde rok is de party outfit geworden. Lekker koel, vrouwelijk en kleurrijk. Veel dames houden niet van strapless, of ze dragen liever geen strapless bh. Dat kan, dan is de vorige outfit meer jouw ding. Ik hou wel van tube tops zo nu en dan, lekker luchtig! Deze strapless top draag ik in de tailleband en past perfect bij de felroze bloemen in de rok. Lekker zomers!


bloemen en een beetje blootbloemen en een beetje bloot


Ik maakte deze foto’s tijdens mijn vakantie in Mallorca. Ik vind dat zo’n fijn eiland, ik ken het dan ook erg goed en weet welke plekjes het leukste zijn. Zo ook deze plaats, helemaal in het noorden waar het niet zo toeristisch is maar nog wel erg gezellig. Deze look droeg ik ’s avonds toen we gezellig uiteten gingen. Het was zo warm dat ik geen eens een vestje nodig had die avond.

 

top Primark
rok c/o Yours Clothing
sandalen Primark
haarband MS mode
zonnebril H&M

Krijg je ook al zin in de zomer?

3 Responses

 1. Jessica

  Hoi,
  Heb jij ervaring met Online bestellen bij yourclothing? Zie dat gave rokje maar weet dus niet of het verstandig is om Online daar te bestellen. Aangezien jij pas in Londen geweest bent kan het maar Zo zijn dat je het daar gekocht hebt. 🙂
  Bedankt
  Groetjes, Jessica

  Reply
  • admin

   Hi Jessica, ja ik bestel het altijd online bij Yours. Ik ben helaas niet in de winkel in Londen geweest 🙁 Het rokje valt ruim en geeft mee, ik heb maat 20 gekocht en draag normaal 48. theBiggerBlog | xx Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: