web analytics

bloemen en een beetje bloot

In deze zomerse outfit draag ik bloemen en een beetje bloot. Creatief omgaan met wat je hebt is op vakantie essentieel, kijk maar.

Heb jij dat ook altijd, dat je het liefst wel twee koffers mee wilt nemen? Ik zeker, dus dan moet je creatief omgaan met de ruimte die je hebt. Hier een voorbeeld met deze bloemenrok, die ik al eens eerder droeg.

bloemen en een beetje bloot

Party time! Maar niet zonder de juiste outfit. Wat doe ik aan? In de vorige outfit droeg ik deze rok al met een gestreepte off shoulder top. Deze keer wat meer blot met deze strapless top, oftewel tube top. De top die ik draag heb ik al een tijdje, maar dit is een leuke roze top, prima alternatief.

bloemen en een beetje bloot

bloemen en een beetje bloot

Een strapless top in het knalroze met de gebloemde rok is de party outfit geworden. Lekker koel, vrouwelijk en kleurrijk. Veel dames houden niet van strapless, of ze dragen liever geen strapless bh. Dat kan, dan is de vorige outfit meer jouw ding. Ik hou wel van tube tops zo nu en dan, lekker luchtig! Deze strapless top draag ik in de tailleband en past perfect bij de felroze bloemen in de rok. Lekker ‘s zomers!

bloemen en een beetje bloot

Krijg je ook al zin in de zomer?

Yours Clothing

 

theBiggerBlog.com uses affiliates | images: theBiggerBlog 

3 Responses

 1. Jessica

  Hoi,
  Heb jij ervaring met Online bestellen bij yourclothing? Zie dat gave rokje maar weet dus niet of het verstandig is om Online daar te bestellen. Aangezien jij pas in Londen geweest bent kan het maar Zo zijn dat je het daar gekocht hebt. 🙂
  Bedankt
  Groetjes, Jessica

  Reply
  • admin

   Hi Jessica, ja ik bestel het altijd online bij Yours. Ik ben helaas niet in de winkel in Londen geweest 🙁 Het rokje valt ruim en geeft mee, ik heb maat 20 gekocht en draag normaal 48. theBiggerBlog | xx Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: