web analytics

Beach Babe

Op deze zonnige dag heb ik een leuke shopping tip for een echte beach babe. Het strand is vaak een lastig onderwerp bij curvy girls, waarom toch?

Je kunt er geweldig uit zien op het strand, welke maat je ook hebt. Een tijd geleden schreef ik al eens hoe je met een paar zomerse trucs je geweldig kunt voelen op het strand als een echte beach babe. Het vergt de juiste voorbereidingen! De belangrijkste is denk ik wel je outfit, deze vond ik hier. Zorg dat je je goed voelt, dan straal je dat ook uit. Ga jij naar het strand deze zomer?

Beach Babe

Ondanks de opkomst van de bikini in alle maten deze zomer, ben ik nog steeds fan van de tankini. Ik voel me hier prettiger in op het strand of aan een zwembad. Overigens kun je deze top makkelijk oprollen tot een bikini top als je een bruine buik wilt. Ik draag best bikini’s op bepaalde dagen en locaties, maar ik voel me er niet prettig in paraderend over het strand. Dan doe ik snel even een jurkje of sarong er over, dus dit jurkje leek me daar perfect voor. Super leuk, die franjes. Natuurlijk met een paar leuke slippertjes die bij je outfit passen, dan voel ik me toch meer een dametje. En die hoed, echt een statement.

Glamoureus op het strand, have fun in the sun!

[showad block=2]

this post was sponsored, for details read the disclaimer 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: