web analytics

Baseball pet

Helemaal klaar voor het weekend in deze outfit met stoere baseball pet. De hoedentrend zet door, in vele variaties zo ook de pet!

De sportieve trend is er al een tijdje en lijkt voorlopig te blijve. Stoere college jasjes, sport shirts, petten en sneakers zie je veel in het modebeeld. Dus vergeet je hoge hakken en ga voor comfortabel deze keer. Hetzelfde geldt voor je haar, style het niet ten top maar draag een stoere hoed, beanie of pet. Toch willen we er dan wél leuk uitzien! Met deze baseball pet geef je je basic outfit net dat beetje meer. Stijlvol casual!

Baseball cap

Een paar stoere, gewassen jeans met een mooie top en een heerlijk, lang vest. Draag er een paar stoere sneakers bij en een pet. Dat is alles wat je nodig hebt en zit nog lekker ook. Ik vind deze pet echt geweldig, door de stoere print is het net even anders. Een legerprint staat altijd goed bij khaki kleuren en dat staat dan weer super bij jeans.

Er zijn veel verschillende baseball petten te krijgen, maar het mooiste is toch wel een echte pet. Je kan deze online bestellen bij dé webshop in sportspullen namelijk Fanatics. Dit Amerikaanse bedrijf gezorgd wereldwijd. Wil je weten of het ze ook naar jou bezorgen, bekijk dat dan hier. Ze hebben nog veel leuke andere dingen ook, veel shop plezier.

Keep it cool, keep it casual

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: