web analytics

Army jasje

De trend van deze zomer, het army jasje & ripped jeans

Vandaag helemaal casual. Ik was zo blij met dit army jasje! Het is helemaal de trend en je vind ze bij alle merken, maar ik ben blij dat dit echt een van de leukste is die er te vinden is.

army jasje

army jasje

army jasje

Dit jasje is van MS mode en ik draag hier een maat 48. Het valt iets krapper op de mouwen dan ik gewend, maar ik hou wel van een aangesloten mouw met m’n volle armen. Ik zal er geen trui of vest onder gaan dragen. De touwtjes in de taille heb ik aangetrokken voor een taillerend effect. Onderaan vind de je link naar de webshop.

army jasjearmy jasje

Een andere musthave voor deze zomer is een ripped jeans, oftewel een spijkerbroek met gaten er in. Wat vind je van deze trend? Ik moest ook even zoeken naar de juiste broek. Je vind vooral de boyfriend fit maar ik wilde een skinny, daar voel ik me prettiger in.

army jasje army jasje

Onder het jasje draag ik een dubbele top van een gebreid stofje. Ik vind een wijder topje altijd fijn, dan zie je geen bobbels bij mijn buik. Wit is toch wel erg mooi onder dat legergroen, fris. De zon schijnt eindelijk dus ik draag eindelijk sandaaltjes, zo fijn! Deze heb ik in allerlei kleuren, weer die schoenenverslaving he, haha. Deze schoenen zitten fijn, klein hakje en de veters zorgen dat het altijd past.

Jasje MS mode
Top, broek en sandalen Primark
Handtas H&M
Lipstick Catrice

6 Responses

 1. Aniet

  Hi Josine,
  Staat je leuk! Ik heb het armyjasje ook gepast, maar vond hem niet leuk staan bij mezelf.
  Mag ik vragen welke maat jeans je hier draagt en of deze skinny een naam heeft? Ik zie bij Primark altijd alleen maar hele kleine maatjes liggen, maar waarschijnlijk kijk ik niet goed.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Hi Aniet, bedankt voor je berichtje. Nee, stond niet leuk? Deze jeans is een mid rise, skinny maat 20. Dit is de grootste maat die verkopen en is een maat 48. Niet alle broeken zitten me goed, de mid of high rise en met stretch zijn het proberen waard. Heb zelfs soms een maat kleiner, 18! Bij MS mode zitten de broeken me ook altijd goed trouwens. Shopze, liefs Josine

   Reply
 2. Ellen

  Leuk setje! Waar vind je dit soort broeken bij de Primark en welke maat neem je dan? Ik heb altijd het idee dat ik daar niet kan slagen met maat 48

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Hi Ellen, ze gaan tot maat 48 (maat 20) en de broeken met stretch en mid- of high rise zitten me altijd goed. Ik zou liever andere merken kopen, maar die zitten helaas niet altijd skinny genoeg op de kuiten bij mij. Shopze, liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: