web analytics

ananasprint

Wat een leuke blouse, ik ben verliefd op die ananasprint.

Een paar weken geleden schreef ik nog hoe vreselijk ik het vind om een goed zittende blouse te kopen en nu draag ik elke week een andere. Goh, het is mijn tijd om blouses te kopen blijkbaar! Op deze ben ik helemaal verliefd, dus deel ik het met je.

Deze leuke blouse heeft de trendy ananas erop geprint. Toen ik deze zag bij de collectie presentatie van MS Mode was ik op slag verliefd. Ik was dus dolgelukkig toen ik deze blouse opgestuurd kreeg!

[showad block=15]

Het is een felle kleur roze, een beetje transparente stof en het heeft een zwart-wit print erop. Wel was ik een beetje teleurgesteld in de maat, aangezien ik 2 maten groter moest hebben om mijn heupen er in te kunnen passen. Tja, ben ik teleurgesteld in mijn heupen of in de maat van de blouse? Als het maar goed zit! De blouse is namelijk ietsje langer, dus je kunt ‘m prima op alles dragen. De mouwloze blouse draag ik nog de hele zomer, leuk met een jeans gilet erop of over mijn badkleding, waar blijft die zon?

pretty in pink

Hier draag ik de blouse in mijn zwarte denim jeans gestopt, ondanks dat ik zelden een top in mijn broek draag. Bij deze combinatie stond het erg leuk. De blouse heb ik helemaal tot bovenaan dicht geknoopt voor een kakkineuze look. Gecombineerd met een simpel zwart vest en knalroze -oude- accessories heb ik mijn pretty in pink outfit!

Een super leuke blouse om je saaie outfit op te fleuren!

 

[showad block=16]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: