web analytics

Kom maar op met die zon, in dit altijd-goed zomerjurkje

Je kunt nooit teveel jurkjes hebben, zeker niet voor de zomer. Wanneer het ontzettend warm is draag ik graag een altijd-goed zomerjurkje, ligt maar toch gekleed. Dit jurkje is er zo eentje, je kunt het op verschillende manieren combineren, altijd goed dus.


altijd-goed zomerjurkjealtijd-goed jurkje altijd-goed zomerjurkje altijd-goed zomerjurkje altijd-goed zomerjurkje altijd-goed zomerjurkje


Je hebt al meerdere outfits gezien die ik paste bij Oopz in Lochem, dit is er weer eentje. Toen ik dit printje zag hangen trok het meteen mijn aandacht, zo’n mooie kleurencombinatie van blauwtinten met een warme oranje. Het is grappig, want toen ik het jurkje vast hield leek het nergens op, een groot hemd. Pas toen ik het aantrok zag ik de mooie pasvorm van dit simpele ding. Van boven zit de jurk aangesloten, waardoor alles netjes bedekt is. Ik vind iets met blote armen dragen geen probleem, maar het moet wel netjes zitten natuurlijk. De onderkant loopt wijder uit, met een lichte taillering waardoor het perfect past bij mijn type figuur. Mijn heupen zijn tenslotte een maat groter dan de rest. Hier draag ik het met blauwe sandalen en een oranje ketting die je kleur helemaal ophaalt. Je kunt de jurk ook prima dragen met witte sneakers en een spijkerjasje voor de sportievere look. Een top jurkje voor een klein prijsje!

jurkje Junarose via Oopz
sandalen New Look

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: