web analytics

win deze clutch

Deze prachtige clutch is ideaal voor de feestdagen en maakt je outfit helemaal af. Doe mee en win deze clutchgesloten

Zo’n echte eye catcher! Deze clutch vol glitter, hoekige vorm en een perfect formaat voor je telefoon en lipstick. Deze past perfect bij elke party outfit. Met dank aan BonPrix mag ik deze clutch ter waarde van € 29.99 weggeven aan één van mijn lezeressen, wat leuk! Je krijgt deze clutch nog voor de feestdagen thuisgestuurd in een prachtige verpakking dus hou je mail goed in de gaten. Hoe doe je mee? Lees hieronder.

win deze clutch

hoe kun je winnen? 

De clutch is zwart met glitter en heeft gouden details. Er zit zowel een kort als lang hengsel bij. Win deze clutch voor jezelf of voor een vriendin. Hoe? Heel simpel, laat hieronder een berichtje achter wat jouw belofte is aan je dierbare(n) #FeestelijkBeloofd

Wil je wat meer inspiratie, bekijk dan mijn belofte in de voorgaande post. De mooiste boodschap wordt beloond met deze prachtige clutch. Je kunt meedoen tot zondag 20 december 23.59 uur. De winnaar wordt maandag 21 December bekend gemaakt! Daarnaast kun je je boodschap ook bij BonPrix achterlaten en het zo delen.

#FeestelijkBeloofd 

win deze clutch

in de voorgaande post liet ik je mijn outfit zien, gecombineerd met de clutch

[showad block=13]

12 Responses

 1. theBiggerBlog - Josine

  De winnares heeft inmiddels een mailtje ontvangen! Veel plezier ermee.
  Bedankt voor al jullie mooie wensen xx Josine – theBiggerBlog

  Reply
  • Jeanet

   Ik heb mijn dochter blij kunnen verrassen met deze werkelijk prachtige clutch. Zij is er helemaal weg van. Dank je wel.

   Reply
 2. Jeanet

  Ik zou deze schitterende clutch aan mijn dochter geven, dat is een belofte. Zij heeft het moeilijk en het einde daarvan is nog niet in zicht. Ik heb haar heel lang geleden beloofd haar altijd bij te staan en ook dit jaar doe ik dat met liefde!

  Reply
  • Patricia

   Heel erg bedankt mama en thebiggerblog! Hij is heel erg mooi en ik heb een beetje een brok in mijn keel ervan. Xxx

   Reply
   • theBiggerBlog - Josine

    Heel veel plezier ermee Patricia!

 3. Kirsten

  Mijn belofte is om niet stiekem onder de kerstboom te kijken welke cadeautjes van mijn zijn maar te wachten tot kerstavond en we met het hele gezin er een hele gezellige avond avond van maken met lekker eten en verrassende cadeautjes.

  Reply
 4. Jessica

  Mijn belofte: het zorgen en liefhebben van mijn gezin en familie. Door alle narigheid in de wereld ben ik zeker bereid om minder te mopperen op andere mensen en ze gedag te zeggen.

  Leuke actie!

  Reply
 5. Linda

  Wat een mooie clutch! Mijn belofte is om in 2016 eindelijk te gaan samenwonen met de liefde van mijn leven <3 #feestelijkbeloofd

  Reply
 6. Marianne

  Ik beloof er altijd te zijn voor al de mensen die belangrijk voor me zijn. Niet alleen met de kerst maar gewoon altijd.

  Reply
 7. Evi Van den Brande

  Wauw, leuk zeg! Mijn belofte is om een luisterend oor te bieden aan mijn kindjes. Een extra spelletjke meedoen, ook al ligt er nog een berg strijk waar je niet omheen kan. Want uiteindelijk is dat wat telt; niet of je huis helemaal proper is, maar dat je kids gelukkig zijn en zich goed voelen en zorgeloos kunnen opgroeien.

  Reply
 8. Mayra

  Ik ben alleen maar heel erg dankbaar dat ik nog zoveel dierbaren om mij heen heb. Life is good.

  Reply
 9. Kristel

  Ik beloof dat ik tijdens de kerst, maar ook zeker daarna betrokken zal blijven bij mijn familieleden die t net even extra nodig hebben… Ik zal er voor ze zijn en ervoor zorgen dat mijn deur altijd open zal blijven staan. Verder beloof ik aan mezelf dat ik de glitterkledingitems die nu al allemaal in de winkel hangen ook na de kerst aan doe zodat ik kan blijven shinen! ☺️ Daar past deze clutch dan ook echt nog wel bij hoor! #feestelijkbeloofd

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: