web analytics

Weight Watchers

weight watchers

Ben jij bekend met Weight Watchers? Een maatje meer kan heel mooi zijn en is zeker niet om je voor te schamen! Maar stiekem zouden we allemaal het liefst alles willen eten en geen gram aankomen, nietwaar?

Drie jaar geleden ben ik met WeightWatchers begonnen. Je leven lang lijnen, dat kan niemand. Maar elke dag onbewust opletten scheelt al een heleboel. Ze zeggen dat je na de pubertijd elk jaar 1 kg aankomt. Dus dat is rond je 40ste toch echt plus 20 kg. Dat wilt niemand! Maar het gebeurd toch.

Slank ben ik nog steeds niet, maar wel veel afgevallen. En daarnaast een paar heel goede leefgewoontes erbij gekregen.

De bijeenkomst viel me reuze mee. Ik verwachtte zo’n vreselijk Amerikaans drama, maar na het wegen –wat niet publiek gebeurd overigens– krijg je een informatief en stimulerend groepsgesprek, waarbij de coach het woord doet. Je kunt de cursus ook thuis vanaf je computer of app volgen, dit vergt wel een sterke wilskracht…

Zelf geloof ik niet in diëten en al helemaal niet in low-carb diëten. Ik geloof in je levenswijze aanpassen. Door kleine aanpassingen kun je in ieder geval al voorkomen dat je meer aankomt. Vervolgens kun je zelfs nog afvallen, wat wil je nog meer? Ik ben fan!

Weight Watchers

[showad block=22]

Afbeelding: WeightWatchers & www.arboconsult.com | Bron: thebiggerblog.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: