web analytics

Gezond recept: Thaise biefstukreepjes

Heerlijk is dit gerecht, Thaise biefstukreepjes. Dit heerlijke recept lees je hier, dankzij Shalovesfood.com

Gezond eten is niet zo moeilijk. Wel moet je weten wat gezond nu precies inhoud. Tja, en inspiratie! Hiervoor neem ik altijd weer even een kijkje bij foodblogster Shalovesfood. Ze houdt van lekker koken en dat vind je terug in haar recepten. Ik deel deze af en toe met je, zeker als het lekker en gezond is. De perfecte combinatie. Aldus shalovesfood:

Snelle salade 

De salade zelf is zo klaar, het is een kwestie van alles goed snijden en op smaak brengen. Maar ik heb een aantal dingen gedaan die het net even wat lekkerder maken. Dus heb je meer tijd, ga dan voor het volledige recept. Wil je een snelle salade, dan kun je onderstaande dingen ook weglaten.
– Ik heb gebruik gemaakt van een hele biefstuk (450 gram) van de slager. Die heb ik in een keer gebakken. Dat kost wat meer moeite en is wat lastiger in te schatten wanneer het vlees klaar is. Maar persoonlijk vind ik het lekkerder. Deze kun je natuurlijk ook vervangen voor twee kleinere biefstukken of door biefstuk reepjes. Die zijn alleen sneller ‘well done’.
– De biefstuk heb ik eerst een uur laten marineren in een Thaise marinade. Als je hier geen tijd voor hebt, dan kun je de biefstuk uiteraard ook gewoon bakken. Zorg er dan wel voor dat je nog een tikje extra liefde aan je salade geeft (iets meer koriander, limoensap en evt. extra geraspte gemberwortel).

Benieuwd naar dit recept? Kijk dan op de website van Shalovesfood.com en ga aan de slag.

thaise biefstukreepjes

 

Ik krijg er honger van! Een gezond maaltje. Als je net als ik ook Weight Watchers doet, dan zie je meteen aan de ingrediënten dat dit een heerlijke maaltijd is, met veel groene keuzes. Ideaal om als lunch of maaltijd te eten.

Wil je nu zelf op de hoogte gehouden worden, bezoek dan eens de Facebook pagina. Zo weet je precies wanneer er een nieuw recept online komt.

 

[showad block=22]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: