web analytics

Help! Ik lijk wel weer 16, ik ging op zoek naar de juiste cover up voor pukkeltjes en testte NYC Get it All fond de teint

Geen idee hoe ik er aan kom, maar wat ik wel weet ik dat ik het wil verdoezelen en hoe! Die puistjes op mijn voorhoofd, hopelijk gaan ze net zo snel weer als ze zijn gekomen?

16

Ik lijk verdomme wel weer 16 jaar, wat dus de helft van mijn leven geleden is. Misschien komt het omdat ik onlangs een scooter heb gekocht -die ik nooit mocht toen ik 16 was- en is mijn hoofd de pubertijd aan het herleven? Oké, dat lijkt me ook nogal ver gezocht maar ik heb werkelijk waar geen idee waar het vandaan komt. Ik heb niet heel anders gegeten, ook geen nieuwe ingrediënten aan mijn eten toegevoeg. We gooien het maar weer op de cocktail hormonen en stress. Wat het dan ook is, laat het tijdelijk zijn en weer weggaan aub.


review: NYC Get it All fond de teint 

de plekjes zijn duidelijk erg rood

cover up

Natuurlijk wil ik het zo goed mogelijk weg werken met make up maar midden op je voorhoofd is best een lastige plek. Onlangs heb ik natuurlijk perikelen op mijn voorhoofd gehad met dat gezwel (ja letterlijk, je leest hier mijn drama terug). Voorheen sloeg ik eigenlijk mijn voorhoofd gewoon over met make up, even snel de kwast erlangs en klaar. Maar je voorhoofd make uppen is echt een speciale tak van sport. Dit merk zie ik altijd staan maar ik heb er echt nog nooit wat van gekocht.

NYC Get it All fond de teint  NYC Get it All fond de teint 


Tijdens mijn speurtocht naar mijn vertrouwde cover stick kwam ik langs dit merk, aangezien was wat ik nodig had natuurlijk weer uitverkocht. Het merk staat kort voor New York Color en is, je raadt het al, Amerikaans. Het leek me handig om een dekkende foundation te kopen, zodat ik deze kon gebruiken naast mijn BB cream en ook als cover up. Dit is geen standaard product, want het is een foundation in een stick vorm. Dat leek me heel fijn werken, alsof je het door de warmte van je huid goed uitsmeert en het dan als het ware opdroogt als de compactere vorm.


review: NYC Get it All fond de teint 

na gebruik van de NYC cover stick

review

De plekjes op mijn voorhoofd zijn vooral rood en hebben een enkel korstje, maar is over het algemeen vrij vlak. Eerst bracht ik het aan met mijn blote vinger, zo wordt het product een beetje warm en smeert het beter uit. Ik vind het namelijk altijd zo lelijk op die plek op je voorhoofd, je ziet make up daar zo goed zitten. Helaas bleek dit niet dekkend genoeg. Daarna bracht ik nogmaals een laagje aan met een smal concealer kwastje, die werkte een stuk beter maar echt gelukkig met het resultaat was ik niet.

  • kleur 202 honey beige
  • € 4,99
  • 7 gram

Als cover stick werkt het niet goed genoeg, het pigment is te weinig en het dekt niet voldoende. Wel vind ik het een mooi product wat goed uitsmeert, als een dunne foundation dus. Je zou het kunnen gebruiken als wat extra dekking op bepaalde plekken wanneer je bijvoorbeeld alleen een BB cream gebruikt, net als ik. Tenslotte vind ik het wel weer heel natuurlijk wanneer je een foundation gebruikt dat je je sproetjes er gewoon doorheen kunt zien, dus daar is het wel goed voor. Jammer, want waarvoor ik het kocht is het dus niet geschikt. Uiteindelijk heb ik mijn look afgemaakt met een cover stick, BB cream, een poeder (en later ook nog contour maar niet op deze foto). Uiteindelijk heb ik nog een restje van mijn oude cover stick gebruikt om alles weg te werken:


review: NYC Get it All fond de teint 

de look zoals ik het wilde, bijna volledig bedekt

 

welk product gebruik jij om oneffenheden weg te werken?

2 Responses

  1. Ivon Gregory

    I enjoyed your wonderful blog.

    Thank you for the very hard work done.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: