web analytics

Nagellak trends herfst 2014

Welke nagellak maakt jouw handen fashionable voor herfst 2014?

De laatste trends en kleuren lees je hier. Of je nu lange of korte nagels hebt, het maakt niet uit. Wat wel belangrijk is, zijn verzorgde handen en nagels.

naturel tinten De naturel nagellak, oftewel een mooie blanke lak zijn favoriet. Netjes gevijlde nagels met een blanke lak is altijd goed. Er bestaan ook blanke laks met een tint waardoor de kleur van de nagels nog mooier worden. Of kies voor een zogenaamde nude kleur, een rose tint in allerlei variaties mogelijk.

nagellak trends herfst 2014

wijnrood Diep rode kleuren worden de trend voor de donkere nagellak. Een diepe wijnrood, tot een bijna zwarte kleur. Een chique kleur die zeker ook heel mooi kan op een korte nagel. Zorg wel dat je dit strak opbrengt, het ziet er snel rommelig uit.

nagellak trends herfst 2014

grijs Een soms saaie kleur, maar niet voor je nagels. Verschillende tinten grijs zijn er te vinden. Waar kies jij voor: mat, metallic of juist uni? Kies een mooie kleur grijs, die je handen niet flets maakt.

nagellak trends herfst 2014

metallic Een kleur effect of een echte metaal kleur, dit is het helemaal. Worden je nagels goud, brons of zilver? Of kies je voor een metallic kleur? Je kunt ook je nagels de metallic look geven door ze (deels) te lakken met een glitterlak.

nagellak trends herfst 2014

kunstwerkjes Je nagels als kleine pieces of art, gedecoreerd met figuurtjes, verschillende kleuren nagellak of glitter. Voor de creatieve en geduldigen onder ons, of bij een goede manicure! Een ding is zeker, dit najaar kun je je uitleven op je nagels.

nagellak trends herfst 2014
 

Wat is jouw favoriet? Genoeg opties voor het komende seizoen. Ga je voor kleur en wild, of kies je voor de rustige nude kleur, de metallic effecten zijn ook stoer.

 
 
 
 
 
bron & afbeeldingen: harpersbazaar, thestyleandbeautydoctor.com, thesundaygirl.com, pinterest, playwithfashion.net, fashionsy.com, beautyzoomin.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: